Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΚTΗΡΙΟ!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους πως χάθηκαν τρεις ανθρώπινες ζωές χωρίς πραγματικά κανένα λόγο και αιτία. Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί των τριών ανδρών που άφησαν την τελευταία τους πνοή, προκαλώντας συγκίνηση με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να σώσουν ο ένας τον άλλον.
Μία υπερπροσπάθεια η οποία τους στοίχισε τη ζωή και μάλιστα με έναν επώδυνο τρόπο, αφού λιποθύμησαν από τα δηλητιριώδη αέρια  που αναδύονταν στο χώρο, ο οποίος έμελλε να γίνει θανατηφόρος θάλαμος αερίων.

Η πυροσβεστική και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο άμεσα, ωστόσο ήταν άδη πολύ αργά και για τους τρεις άνδρες, ηλικίας ηλικίας 63, 57 και 65 χρόνων, αφού προσπαθούσαν να τους επαναφέρουν στη ζωή, κάνοντάς τους τεχνητή αναπνοή έξω από το αποστακτήριο. Μάταια όμως, αφού το μοιραίο ήταν υπόθεση μερικών δευτερολέπτων...

Αναβάλλονται εορταστικές εκδηλώσεις σε όλο το νησί


Ολόκληρο το νησί έχει βυθιστεί στο πένθος για τον τραγικό θάνατο των τριών ανδρών και φυσικά το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί σε κάθε γωνιά της Λευκάδας για τον εορτασμό της μεγαλύτερης γιορτής της ορθοδοξίας μας, τη γιορτή της Μεγαλόχαρης, σήμερα, 15 Αυγούστου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου