Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ! 10ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!!

Φωτογραφία αρχείου
Μετά το 13χρονο παιδί στο λούνα παρκ στο δήμο ελληνικού, όπου έχασε τη ζωή του σε ραγικό δυστύχημα είχαμε τραγωδία και στη Μύκονο με μικρό παιδί! Σύμφωνα με το Έθνος, ένα 10χρονο αγόρι που έπεσε στη θάλασσα από «μπανάνα» που έσερνε ταχύπλοο στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου παρασύρθηκε από το ταχύπλο που την έσερνε, κατά την προσπάθεια να το ανασύρει από τα νερά

Φωτογραφία αρχείου
Η τραγωδία σημειώθηκε όταν ο 10χρονος είχε ανέβει, μαζί με φίλους του, σε φουσκωτό παιχνίδι που σέρνει ταχύπλοο, για μία βόλτα στα νερά του κόλπου στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
Κατά την διάρκεια της πορείας της «μπανάνας» επάνω στα κύματα, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά.
Ο χειριστής του σκάφους αντελήφθη τι συνέβη και γύρισε για να τον ανασύρει, αλλά δεν αντελήφθη το ακριβές σημείο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το παιδί με το σκάφος.
Το άτυχο παιδί τραυματίστηκε σοβαρότατα από την προπέλα του σκάφους και παρά την άμεση κινητοποίηση του λιμενικού και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, στο κέντρο υγείας του νησιού απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθησαν στη συνέχεια από το Λιμενικό.
Σύμφωνα με το Star οι γονείς του άτυχου παιδιού, που ήταν και το μόνο της οικογένειας, έκαναν παγίως τις διακοπές τους στην περιοχή καθώς διατηρούν εκεί εξοχικό και βρίσκονταν μαζί με τον νονό του στην παραλία όταν συνέβη το τραγικό συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου