Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Όταν ο Robert Samuel έχασε τη δουλειά του στη New York απογοητεύτηκε καθώς όσες πόρτες και αν..

χτύπησε δεν μπόρεσε να βρει εργασία. Ωστόσο την ημέρα που δόθηκε στην κυκλοφορία το iPhone 5 και έξω από τα καταστήματα της Apple σχηματίζονταν τεράστιες ουρές, σκέφτηκε να βάλει αγγελία στην εφημερίδα πως για 100 δολάρια θα στηθεί αυτός στην αναμονή και μόλις έρθει η ώρα να μπει στο κατάστημα θα ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο.

Η ιδέα του αποδείχθηκε ιδανική καθώς λίγο πριν φτάσει στην είσοδο του καταστήματος ο άνδρας που τον είχε «νοικιάσει», τον κάλεσε και του είπε να φύγει καθώς δεν θέλει να αγοράσει το iPhone. Ωστόσο πλήρωσε τον Robert για τις υπηρεσίες του. Τότε εκείνος αποφάσισε να ξαναπουλήσει σε άλλον τη θέση του.

Το αποτέλεσμα να κερδίσει επιπλέον 325 δολάρια. Οι ιδέες του όμως δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού κάλεσε τους φίλους του και τους πρότεινε να πουλήσουν νερό και σνακς σε όσους ήταν στην ουρά προς 5 δολάρια. Και αυτό το εγχείρημα πέτυχε και τελικά ο Robert ίδρυσε την Same Ole Line Dudes (SOLD Inc.) και πλέον αυτός και οι συνεργάτες τους στήνονται στις ουρές και πληρώνονται!


Συγκεκριμένα ο Robert χρεώνει 25 δολάρια για την πρώτη ώρα αναμονής και 10 για κάθε μισάωρο που ακολουθεί. Το αποτέλεσμα πάντως είναι να βγάζει ακόμα και 1.000 δολάρια την εβδομάδα.

Οπως λέει και ο ίδιος δεν είναι μία εύκολη δουλειά αφού την ημέρα που περίμενε στην ουρά έξω από την Apple πέρασαν 19 ώρες μέχρι να φτάσει στην είσοδο και να πληρωθεί.

Παράλληλα εξέλιξε και το σέρβις στην προμήθεια με νερό, αναψυκτικά, γλυκά, σάντουιτς όσων περιμένουν στην ουρά. Μία υπηρεσία την οποία χρεώνει 60 δολάρια.

Στο site του έχει αναλυτικά τις ουρές στις οποίες μπορεί να περιμένει αυτός και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα είναι:

Sample sales
Broadway /TKTS booth
Standing room only concerts
OPEN HOUSES/INTERVIEWS
NIKE Sneaker Releases
Apple Product Launches
H&M designer sales
Night clubs/ Bars
Free Park Concert Events
Daytime Talk Shows
Late Night Talk Shows
Early Morning Audience Lines
Celebrity Meet & Greets
Greyhound, Bolt, Megabus Passengers
Autograph Signings
Courts
Federal, State, City Agencies i.e. Social Security/HRA/Immigrationkamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου