Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα από την εκπομπή του στο ΑΡΤ θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για την υπόθεση με τις off shore και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πολιτικού συστήματος κάνοντας λόγο για «στημένα παιχνίδια που σκοπό έχουν την διαπόμπευσή του».
karatzaferis
«Δεν θα τους περάσει. Για μας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ξέραμε ότι κάναμε ζημιές και ενοχλούσαμε. Γνωρίζαμε ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα και τους ήρθε η σκέψη να μιλήσουν για μίζες. Έλεγαν ότι πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο. Πρόκειται για αστειότητες και αθλιότητες» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής του.

«Να ξέρουν ότι είμαστε εδώ όρθιοι, έτοιμοι και δυνατοί. Ενοχλούνται ακόμη περισσότερο γιατί κάθε μέρα έχουμε προσχωρήσεις παρά το μπαράζ των επιθέσεων από εκείνους που είναι απέναντί μας. Ξέρουν ακόμη και υψηλά ιστάμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης ότι δεν υφίσταται θέμα μίζας. Το έστησαν για να απαξιώσουν το ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του. Αυξάνεται η επιρροή στην κοινή γνώμη. Είναι πανικόβλητοι» σημείωσε επίσης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε: «Γνωριζόμαστε καλά. Πρέπει να καταλάβουν ότι μπλέξανε μαζί μου. Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα που δεν στέκουν. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει. Θα ξεδιαλύνουμε όλη την κατάσταση και θα αποκαλύψουμε ποιοι έστησαν την ιστορία. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικάνων και έλεγα σε όλα “yes” θα είχα περιπέτειες; Είπα τα μεγάλα όχι. Ήταν επιλογή μου. Δεν ήθελα πολυθρόνες και καρέκλες. Ήθελα να πω την αλήθεια στον ελληνικό λαό» υπογράμμισε.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου