Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΤΙΜΟ 270.000 € ΣΕ 67ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 8 ΚΟΥΤΑΒΙΑ!

Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία για όσους διαπράττουν τέτοια εγκλήματα και αφορούν ζωές από ανήμπορα πλάσματα. Να επιβάλλουν πρόστιμα τεράστια ώστε ο διαπράξας το έγκλημα να ξεπουλάει το σπίτι ή το οικόπεδό του για να μπορέσει να πληρώσει το πρόστιμο. Διότι σε διαφοερτική περίπτωση αν τέτοιους εγκληματίες τους βάλεις φυλακή θα τους πληρώνει ο λαός μια ζωή! Με πρόστιμα όμως τόσο υψηλά θα βγαίνει κερδισμένο και το κράτος. 
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το έγκλημα αυτό καθ΄αυτό, και πώς αυτό θα αποτραπεί!
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ...


σε έναν 67χρονο που κατηγορείται για τη θανάτωση οκτώ νεογέννητων κουταβιών και την κακοποίηση ενός ακόμη σκύλου στη Λάρισα, καθώς θα υποχρεωθεί να πληρώσει πρόστιμο «μαμούθ», ύψους 270.000 ευρώ!

Το χωρίς προηγούμενο πρόστιμο είναι το άθροισμα της ποινής ύψους 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό, όπως προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία των ζώων. Τα άτυχα κουτάβια είχαν βρεθεί νεκρά μέσα σε μια νάιλον σακούλα, δεμένη και κάτω από πέτρες, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Λάρισα, τον Αύγουστο του 2013. Ο δράστης εντοπίστηκε από καταγγελία στην τότε Δημοτική Αστυνομία.

Οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Λαρισαίων και το Τμήμα Εσόδων του δήμου θα κοινοποιήσει την οφειλή στην αρμόδια Οικονομική Εφορία ώστε να εισπραχθεί το συνολικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου