Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ...ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

ΓΕΜΑΤΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΑΠΕΖΕΣ Η REAL NEWS! 
Όσοι έχουν την άποψη ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει μαχητική δημοσιογραφία και αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, πρέπει να την αναθεωρήσουν. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο χαρακτηρισθείς και ως "Πρωθυπουργός της ελληνικής δημοσιογραφίας" είναι ο κατ΄εξοχήν μοχλός στα κυβερνητικά σχέδια για παραμονή της στην εξουσία. Είναι ο δημοσιογράφος-εκδότης που ουσιαστικά και πρακτικά παίζει άριστα το παιχνίδι της κυβέρνησης. Οι όποιες σκόρπιες, περιστασιακές, αντιπολιτευτικές κορώνες εντοπίζονται κατά καιρούς στα έντυπά του, είναι χλιαρές και για τα μάτια του κόσμου. 
Δείτε λοιπόν το τελευταίο φύλλο της Real news και θα καταλάβετε αμέσως τι λέμε. 


Από την 1η μέχρι την τελευταία σελίδα, ρέουν πλούσιες οι διαφημίσεις που απολαμβάνει (κατ'αποκλειστικότητα θα λέγαμε) η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου! Διαφημίσεις από τις συστημικές τράπεζες δεσπόζουν στις πρώτες σελίδες αλλά και στο οπισθόφυλλο της έκδοσης. 
Ποια άλλη εφημερίδα θα διεθετε πακτωλό κρατικών διαφημίσεων ή διαφημίσεων από τις συστημικές τράπεζες αν ήταν κοντρα στο σύστημα; Καμία βεβαίως. 
Η Τράπεζα Πειραιώς έχει διαφήμιση και στο εξώφυλλο και στις μέσα σελίδες. Και η Eurobank αλλά και η Alpha Bank (αυτή στο οπισθόφθυλλο).
Χαμός πραγματικός. 
Δείτε κι' άλλες διαφημίσεις για να πάρετε χαμπάρι ποια "connection" υπάρχουν και ποια συγκοινωνούντα δοχεία συνδέουν τον Νίκο Χατζηνικολάου με το σύστημα: τραπεζικό και πολιτικό! 
ΟΠΑΠ και ΤΖΟΚΕΡ με ολοσέλιδες καταχωρίσεις τους γεμίζουν τις σελίδες της Real News.
Και βέβαια δεν ήταν δυνατόν να λείπει η γερμανική εταιρεία Lidl από την παρέλαση διαφημίσεων της  εφημερίδας του Χατζηνικολάου!  
Ο άνθρωπος καλά κάνει κι έχει διαφημίσεις. Την επιχείρησή του θέλει να ζήσει. Πώς όμως την στηρίζει και από ποιους; Από το σάπιο πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει επί 5 χρόνια τον ελληνικό λαό! Από τις συστημικές τράπεζες που ευθύνονται στο μεγαλύτερο ποσοστό για τη διόγκωση του δημόσιου χρέους και την μεταβίβαση των δικών τους δανείων στις πλάτες του λαού! Ο Χατζηνικολάου ουσιαστικά στρώνει το χαλί στο σύστημα και συνεπεία τούτου ρέουν άφθονες οι διαφημίσεις στην Real news! Αν ο Χατζηνικολάου έκανε σφοδρή αντιπολίτευση στο σάπιο σύστημα και στους ολετήρες της χώρας, θα του είχε κοπεί η ...διαφημιστική στρόφιγγα και τότε θα υπήρχε ζήτημα επιβίωσης της έκδοσής του. 

Και τι να κάνει ρε Βραχιολίδη; Να μην ζήσει τα παιδιά του; (τέσσερα έχει και να τα χαίρεται)! 
--Ε, αυτό λέμε κι εμείς. Ότι ο Ν. Χατζηνικολάου ζει την οικογένειά του, υπηρετώντας συνειδητά το σύστημα! Κάνει δημόσιες σχέσεις στην κυβέρνηση, παίζει το παιχνίδι της και μπορεί και συντηρεί άνετα μια εφημερίδα, ενώ πρόσφατα απέκτησε και δεύτερη, την "Αγορά"! Αν έκανε μαχητική δημοσιογραφία και όχι δημόσιες σχέσεις, αν δεν έστρωνε το χαλί στην κυβέρνηση και τα έσπαγε με το σύστημα, θα είχε κλείσει την εφημερίδα του! Σε μια εποχή που κλείνουν εφημερίδες ή εργαζόμενοι κάνουν απεργία γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι επί 7 μήνες (βλέπε Ελευθεροτυπία) ο Χατζηνικολάου ανοίγει νέα εφημερίδα!
Για να καταλάβετε καλύτερα όσα σας λέμε, ξαναδείτε το πρώτο θέμα της προχθεσινής Real News:
"ΒΡΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ"!
Προσέξτε, η εφημερίδα δεν βάζει τίτλο "ΒΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ", γράφει ότι "βράζει η ΝΔ για τον απαράδεκτο Χαρδούβελη", ο οποίος θα πληρώσει το...μάρμαρο σε μία δόση! Με άλλα λόγια, η Real News...λουστράρει το προφίλ της κυβέρνησης, ρίχνει όλο το βάρος της ξεφτίλας με τον ΕΝΦΙΑ στον Χαρδούβελη και στηρίζει όλους τους βουλευτές ως κοινωνικά ευαίσθητους που επαναστατούν-αγανακτούν με την ανευθυνότητα του Χαρδούβελη! Ούτε λέξη για τη νέα κόλαση που φέρνει η κυβέρνηση στον λαό, με την υποταγή της στις εντολές των τοκογλύφων!
Δείτε και την πρωτοσέλιδη παρουσίαση της συνέντευξης τους ΥΠΕΞ Βενιζέλου. 

Τη συνέντευξη πήρε ο κατά τα άλλα πολύπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης! Συνέντευξη-σκατά ή αλλιώς λαπάς! Δεν τον ρώτησε τίποτε ουσιαστικό τον Βενιζέλο, δημόσιες σχέσεις έκανε ο Γ. Λιάνης!
Πώς λοιπόν να μην είναι χαρούμενος και χαμογελαστός ο Χατζηνικολάου; Αφού, υπηρετώντας το σάπιο σύστημα και την πολιτική του, οι μπίζνες του πάνε καλά και αυγατίζουν! 
Η δε ...αντιπολίτευση του Χατζηνικολάου (για να φαίνεται αρεστός και στον λαό) στο άρθρο του περιορίζεται στην εξής χλιαρή πρόταση: "Όσα κάνουν και όσα λένε το τελευταίο διάστημα τα κορυφαία στελέχη των κομμάτων, καθώς και όσα δεν λένε και δεν κάνουν, συνδέονται άμεσα και σχεδόν αποκλειστικά με την αγωνία τους για τη διατήρηση ή την κατάκτηση της εξουσίας και δυστυχώς βάζουν κατά κανόνα σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της"

Πάρτε τώρα και ακόμη κρατική διαφήμιση για να..στανιάρετε. Και αυτή βεβαίως στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου