Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

“Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ”

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ
Ελληνική ομάδα εθελοντών
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ”
τηλ. 6980828420

 “Ο καλύτερος τρόπος για να διαβαίνει κανείς το δρόμο προς την ευτυχία είναι όταν είναι παρέα με ικανούς συνταξιδιώτες”.

Αυτά τα λόγια είπε ο Βασίλης,  αθλητής της ομάδας του “ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ”, που έλαβε μέρος στον κλασσικό Μαραθώνιο  της Αθήνας την περασμένη  Κυριακή στις 9 Νοεμβρίου 2014. 
Η ομάδα μας παρευρέθηκε στο Στάδιο  και υποδέχτηκε όλους τους αθλητές που τερμάτισαν,  δίνοντας το παρόν  και διανέμοντας ΔΩΡΕΑΝ  στους παρευρισκόμενους το ομότιτλο βιβλιαράκι μας.
Είναι μεγάλη η χαρά που γεύεται κανείς όταν είναι ικανός, επιδέξιος και γρήγορος. Αλλά αυτά μπορεί να τα πετύχει με ασφάλεια μόνο με την...

εξάσκηση. 'Εχω εμπνευστεί απ' αυτό το μικρό βιβλιαράκι και σκέφτηκα να λάβω μέρος σ' αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα.  Με την εξάσκηση έγινα πιο επιδέξιος και γρήγορος, ήξερα ότι συναγωνιζόμουν με ικανούς αθλητές και έπρεπε να εξασκηθώ πολύ, έτσι κατάφερα να τερματίσω και να αισθανθώ τη χαρά της νίκης μαζί με τους “συνταξιδιώτες” μου σ' αυτόν τον αγώνα. “
Το βιβλιαράκι “ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ” είναι γραμμένο από τον συγγραφέα και ανθρωπιστή Λ.Ρον Χάμπαρντ το 1981.  Περιέχει 21 αρχές, μη θρησκευτικού περιεχομένου, οι οποίες στηρίζονται εξολοκλήρου στη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ' Εχει μοιραστεί σε  εκατομμύρια αντίτυπα, έχοντας εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους, συμβάλλοντας σ' ένα καλύτερο κόσμο, αναχαιτίζοντας την ηθική παρακμή της κοινωνίας μας και αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και ακεραιότητα στους ανθρώπους.

Η ομάδα μας υποστηρίζει πάντα τις αξιόλογες δραστηριότητες και θέλει να συμβάλλει αποτελεσματικά σ' ένα καλύτερο κόσμο, πιστεύοντας ότι η εκπαίδευση είναι το καλύτερο εργαλείο για ν'αλλάξουν τα πράγματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: www.thewaytohappiness.org1 σχόλιο: