Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ...

ΡΕ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, 
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.Η ΔΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΌ ΤΟ Α.Ε.Ε.(ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ) , ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. 
ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΑΕΠ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΧΑΡΔΟΥΒΛΑΚΑ Ή ΟΧΙ ;
Ο ΔΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:


1) ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ > ΔΑΠΑΝΕΣ
2) ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ < ΔΑΠΑΝΕΣ 
3 ) ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ=ΔΑΠΑΝΕΣ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ (3) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Ή ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. 
Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 3% ΑΥΤΟΥ. 
ΕΜΕΙΣ ΤΟ 2013 ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΟΥΒΛΑΚΑ ΕΙΧΑΜΕ 12,7% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΠ . 
ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ .
ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 1Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ . 
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ . ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ! 
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 12 . 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ , Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.800.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ. 
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΟΥΒΛΕΛΗ ΟΤΙ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΠΙ 100 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ !
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ= 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ / 4.800.000 ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ Χ 100 =
= 0,3125 Χ 100 = 31,25% ΑΝΕΡΓΙΑ
ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΧΑΡΔΟΥΒΛΑΚΑ , ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ;
.....ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ,ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ, ΚΥΚΛΙΚΗ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ..
ΚΑΜΠΥΛΗ PHILLIPS ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΧΑΡΔΟΥΒΛΕΛΗ ;
ΟΤΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΑΝ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ. 
ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. 
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΞ .
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΕΝΑ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΩ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ .
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 212,69 % KATA 152,69 % ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ !! 
http://www.nationaldebtclocks....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; 
"ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ VOUCHERS ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ .
ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΟΥ 1950-1980 ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΠΑΡΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ .
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ¨ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ" ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ .
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΙΣΟΒΙΟΙ !
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡ ΧΑΡΔΟΥΒΛΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Α.Μ. 

7 σχόλια:

 1. Σούπερ και 100% εύστοχο !
  Πρέπει να σας γνωρίζω ,είστε μάλλον ένας μπαμπάς που πηγαίνετε και εσείς το παιδί του στο 5ο νηπιαγωγείο.
  Σας συγχαίρω για το πολύ εύστοχο άρθρο σας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ...,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!!
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
  ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ !
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ξεκατίνιασμα ενός Υπουργού θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου,αγαπητέ φίλε ή φίλη , θερμά συγχαρητήρια .Πέντε μεστά λόγια και τέλος.Και εγώ οικονομολόγος είμαι και απόλυτα συμφωνώ μαζί σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τελικά αν είσαι εσύ ...........,ααρχίζω και σε συμπαθώ πολύ,θα έλεγα επικίνδυνα .....χμ ......! Είμαι και χωρισμένη .........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΑΙ ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ,ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μμμμμμμμμμ !!!!!!! Είσαι και πονηρούλης μέσα σε όλα !!
  Γατούλης original ! Μήπως είσαι και αεκτζής ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ MALAWI


  http://countryeconomy.com/national-debt/malawi


  .........ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ .


  ΑπάντησηΔιαγραφή