Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των επαγγελματιών οι οποίοι βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να έχουν χάσει μεγάλο μέρος της πελατείας τους, από το κατέβασμα των επιγραφών το οποίο επέβαλε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού! 
"Νομίζαμε ότι είχατε κλείσει το ιατρείο σας ή το είχατε μεταφέρει σε άλλη περιοχή επειδή δεν είδαμε την επιγραφή σας", έχουν πει αρκετοί πελάτες σε ιατρό που διατηρούσε ταμπέλα έξω από το ιατρείο του και ο δήμος τον ανάγκασε να την κατεβάσει! 
Φαντάζεστε τι κακό έχει κάνει ο δήμος με το να υπακούσει και εφαρμόσει μια παράλογη ντιρεκτίβα που επιβάλλει το κατέβασμα όλων των επιγραφών που είναι κάθετα αναρτημένες στο δρόμο!!! Αντί ο δήμος να προστατέψει την τοπική αγορά έρχεται ως ...δήμιος που κόβει τα κεφάλια των επιχειρήσεων! 


Και σήμερα, η νέα δημοτική αρχή υπακούοντας στην παράλογη αυτή ντιρεκτίβα της τρόικας (αυτή ουσιαστικά την επιβάλλει) επιμένει στο κατέβασμα όλων των επιγραφών που έχουν απομείνει όρθιες! 
Καλούμε τη δημοτική αρχή να βρει άμεσα λύση επί του θέματος. Την καλούμε να προστατέψει τους επαγγελματίες και όχι να εμφανίζεται ως διώκτης τους. Δεν μπορεί ένας αλλοπρόσαλλος νόμος που πρέπει να καταργηθεί γιατί εγκληματεί στην τοπική αγορά, να εφαρμόζεται πειθήνια από τον δήμο! Υπάρχει πρόβλημα και επί του προβλήματος ο δήμος οφείλει να βρει λύση για το καλό της τοπικής αγοράς και όχι να εμφανίζεται ως δολοφόνος της τοπικής αγοράς. 
Γιατί άλλοι δήμαρχοι δεν εφαρμόζουν αυτό τον νόμο-έκτρωμα και προστατεύουν τους τοπικούς επαγγελματίες; Δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού; 
Να συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο και να πάρουν θέσεις και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Επιτέλους, δεν μπορεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για ένα τόσο καυτό πρόβλημα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου