Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Ο Ελληνας φωτορεπόρτερ, Αθανάσιος Κοσσέ, με ρίζες από την Ανατολική Ουκρανία, φέρεται να σκοτώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια μαχών κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ

Ο φωτορεπόρτερ Αθανάσσιος Κοσσέ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 'Ελληνας που σκοτώθηκε στην Ανατολική Ουκρανία, στις μάχες γύρω από το αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ηλεκτρονική εφημερίδα «Η Σύγχρονη Ρωσία», ο Ελληνας με ρίζες από την Ανατολική Ουκρανία, σκοτώθηκε στις 18 Νοεμβρίου κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ από πυρά που ρίχνουν συνεχώς από κει οι ένοπλες ομάδες της ουκρανικής εθνικής φρουράς και των  εθνικιστικών συμμοριών. 


Ο Αθανάσιος Κοσσέ είναι γέννημα - θρέμμα της περιοχής από την Πολίχνη Ραζντόλνογι, όπως μεταδίδει η εφημερίδα. Έφυγε από εκεί πριν από 20 χρόνια για την Ελλάδα, όπου ζει η οικογένειά του, η γυναίκα του και ο γιος του. Τον περασμένο Μάιο, ο Θανάσης πήγε στο Ντονιέτσκ να επισκεφθεί τη μητέρα του και αποφάσισε να μείνει εκεί να την βοηθήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κοσσέ είχε μαζί του τις φωτογραφικές μηχανές του και μάζευε υλικό για να κάνει ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Η λευκή βίβλος του φασισμού στην Ουκρανία». 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου