Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Ο...ΜΑΓΚΑΪΒΕΡ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ!

Εδώ και κοντά ένα χρόνο ψάχνουμε στον Χολαργό τι θα κάνουμε με τον άστεγο του ΜΕΤΡΟ και από την διοίκηση Ξύδη, φτάσαμε σήμερα με 2-3 αστέγους έξω απότο Μετρό και πολλούς άλλους διάσπαρτους στον δήμο.
Δείτε το πρόγραμμα που έχει εγκρίνει και υλοποιεί στην Αγία Παρασκευή ο...Μαγκάϊβερ Σταθόπουλος, δήμαρχος της πόλης. 

Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, της πρότασης που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπέβαλε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στο πλαίσιο των δράσεων Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Άστεγους. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 103.440 € και αφορά σε 12 άτομα.
Η πρόταση του Δήμου, όπως και των άλλων φορέων, αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή που έλαβε υπόψη τους διαθέσιμους πόρους του προγράμματος, την ευρύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη της ομάδας στόχου και την περιοχή εφαρμογής του σχεδίου. Ενδεικτικά στοιχεία προϋπολογισμού και ωφελουμένων άλλων Δήμων που εγκρίθηκαν: Δήμος Αθηναίων 431.000 € & 50 άτομα, Δήμος Καλλιθέας Αθήνα 103.440 € & 12 άτομα, Δήμος Χαϊδαρίου103.440 € & 12 άτομα, Δήμος Γλυφάδας 103.440 € & 12 άτομα.
Την είδηση διαβάσαμε στο myagiaparaskevi.gr

2 σχόλια:

  1. δηλαδή οκαθε αστεγος στοιχιζει 8.500 ευρο?ποιος χρεωνεται αυτά τα ευρο?ειναι πραγματι τοσο το κοστος,ή βρηκαν τροπο για καμια 'αρπαχτη'?Καλλιθεα,Χαιδαρη,Γλυφαδα και ΑΓ. Παρασκευη,ετυχε και εχουν από 12 αστεγους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και στους άλλοτε "πλούσιους " δήμους υπάρχουν άστεγοι και μπράβο στις δημοτικές αρχές που εντάσσονται σε κοινωνικά προγράμματα.Σε καλό σκοπό πηγαίνουν τα λεφτά.Εδώ στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού βαδίζουμε στην πεπατημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή