Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

γράφει ο ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Διαβάστε κι αυτό, διαβάστε κι αυτό : 

Πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας παντρεύτηκε τον αγαπημένο του. το ζευγάρι των δύο ανδρών γιορτάζει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός και ανταποδίδει τις ευχές !

Πριν από λίγο καιρό ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε με τον αγαπημένο του. Όπως θα δείτε παρακάτω το ζευγάρι γιορτάζει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός!

"Και οι εορτασμοί συνεχίζονται στην πατρίδα. Όσοι μας γλυκάνατε με τις ευχές και την καλοσύνη σας, τη γλύκα όλου του κόσμου να 'χετε", έγραψε στο Facebok.

κχ
Σε λίγο θα αρχίσουμε να χτίζουμε ναούς (εκκλησιές) για του ρέκτες ... των ομοίων. Υπάρχει και η θεωρητική (ομοιπαθητική) τεκμηρίωση : "Τα όμοια τοις ομοίοις ιώνται", οπότε, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, συν τις εκτρώσεις, θα είναι γεγονός.
Εκτός, αν δια νόμου απαγορευθεί "τα όμοια τοις ανομοίοις" να κάνουν παιδιά ! Επειδή τα νοσήματα θα αυγατέψουν και λεφτά δεν θα υπάρχουν για αντιμετώπιση αυτού του είδους των ασθενειών. Θα επιτρέπονται μόνο τα εκ των σωλήνων (καταψύξεως) προερχόμενα τέκνα. Σωθήκαμε !!!

- Chronis, σχολιαστής 

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

- κυπριανός χ
Ο δικός τους είναι άτρωτος, αθάνατος, αιώνιος, διατηρείται σε κλιβάνους λίαν χαμηλής θερμοκρασίας, όπου όσο μεγάλη κι αν είναι η θερμοκρασία, οι καταψυγμένοι "ψυχή τε και σώματι" δεν λιώνουν. Καίγονται αλλά δεν λιώνουν. Περίεργο ε ;;;;

5 σχόλια:

  1. Τι σας νοιάζει τι κανει στο κρεβάτι του ο άλλος , δεν καταλαβαίνω.. Αυτό π δεν κοιτάμε την καμπούρα μας κ κριτικαρουμε τον συνάνθρωπο πολύ με ξεπερνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά μιλάς ανώνυμε; Δεν μας πειράζει ο άλλος να είναι αδερφή. Να κάνει ό,τι γουστάρει στο κρεβάτι του. Το να επιβάλλει όμως ως ...μια άλλη επιλογή, ως μια άλλη νορμάλ κατάσταση την ανωμαλία και μάλιστα να φτάνει στο σημείο (διά των αντιρατσιστικών νόμων) να απαγορεύει σε μένα να καταγγέλω τη διαστροφή του, θεωρούμενος ότι τελικά εγώ είμαι ρατσιστής, ε, όχι, αυτό είναι που ξεπερνάει κάθε όριο. Ρατσισμός και βιασμός είναι αυτό που επιβάλλουν οι ομοφυλόφιλοι, όπως π.χ. οι ... εκκλησίες που θα φτιάξουν για να παντρεύονται!!! Τα Σόδομα και Γόμορρα εσύ δεν τα βλέπεις; Και μας μέμφεσαι επειδή κριτικάρουμε τον συνάνθρωπο; Τον βιασμό που υφίσταται η ελληνική οικογένεια που υποχρεώνεται να βλέπει ως φυσιολογική τη διαστροφή, δεν το βλέπεις; Τι άλλο να σου πω ρε ανώνυμε; Ή έχεις αποδεχτεί κι εσύ αυτή τη διαστροφή ως απόλυτα φυσική ή είναι ένας από αυτούς, τύπου Βαλλιανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά μιλάς ανώνυμε; Δεν μας πειράζει ο άλλος να είναι αδερφή. Να κάνει ό,τι γουστάρει στο κρεβάτι του. Το να επιβάλλει όμως ως ...μια άλλη επιλογή, ως μια άλλη νορμάλ κατάσταση την ανωμαλία και μάλιστα να φτάνει στο σημείο (διά των αντιρατσιστικών νόμων) να απαγορεύει σε μένα να καταγγέλω τη διαστροφή του, θεωρούμενος ότι τελικά εγώ είμαι ρατσιστής, ε, όχι, αυτό είναι που ξεπερνάει κάθε όριο. Ρατσισμός και βιασμός είναι αυτό που επιβάλλουν οι ομοφυλόφιλοι, όπως π.χ. οι ... εκκλησίες που θα φτιάξουν για να παντρεύονται!!! Τα Σόδομα και Γόμορρα εσύ δεν τα βλέπεις; Και μας μέμφεσαι επειδή κριτικάρουμε τον συνάνθρωπο; Τον βιασμό που υφίσταται η ελληνική οικογένεια που υποχρεώνεται να βλέπει ως φυσιολογική τη διαστροφή, δεν το βλέπεις; Τι άλλο να σου πω ρε ανώνυμε; Ή έχεις αποδεχτεί κι εσύ αυτή τη διαστροφή ως απόλυτα φυσική ή είσαι ένας από αυτούς, τύπου Βαλλιανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εποχή της Παγκοσμιοποίησης, που συνεχίζει να γκρεμίζει
    ανθρώπινες ηθικές αξίες, έχει ξεπεράσει σε παρακμή την
    εποχή των Σοδόμων και των Γομόρρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν απευθύνθηκα σε εσας προσωπικα , επομένως άκυρη η χολη που βγάλατε προς το προσωπό μου!!! Αυτο που με λυπεί ιδιαιτέρως είναι οτι κανείς δεν κοιτα τα στραβά του και σχολιάζει τα στραβά του άλλου... ετσι γίνεται στην πολιτκή αλλωστε σωστα? οταν δεν εχεις επιχειρήματα χτυπάς τον αλλο στην αχίλλειο πτέρνα... Επιπροσθέτως, αυτο που για μένα ειναι φυσιολογικό ειναι αφυσικο για σας και το αντιθετο. ¨εισαι ενας απο αυτους τυπου Βαλλιανάτου" και μετα λέτε εμένα ρατσιστρια!!!!!! Με ολη την εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή