Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΚΕΧΡΗΣ-ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ!

Στις 9.00 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του 32ου κλασικού Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας. Ο Γιάννης Κεχρής και ο Δημήτρης Τούτουζας θα είναι οι δύο δημοτικοί σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού που βρίσκονται ανάμεσα στους αθλητές που θα τρέξουν τον επίπονο αγώνα. 
Υπολογίζεται ότι οι δύο αθλητές θα περάσουν ανάμεσα στις 12.15 και 12.45. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει πρώτος ο Γιάννης Κεχρής πρώτον γιατί είναι πιο έμπειρος στο αγώνισμα αλλά και επειδή...


θα ξεκινήσει τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από τον Δημήτρη Τούτουζα. Ο Γιάννης Κεχρής, λόγω του ατομικού χρόνου που έχει (3.07') θα βρεθεί σα καλύτερο γκρουπο εκκίνησης. Ως γνωστόν δεν ξεκινούν όλοι οι αθλητές μαζί αλλά ανάλογα με τον ατομικό τους χρόνο μπαίνουν και στα αντίστοιχα γκρουπ εκκίνησης. 
Με άλλα λόγια, ο Γιάννης Κεχρής υπολογίζεται να περάσει από την 5η στάση Χολαργού ανάμεσα στις 12.15 και 12.30 ενώ 15 λεπτά αργότερα θα περάσει και ο Δημήτρης Τούτουζας. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και αυτούς αλλά και όλους τους...ήρωες που συμμετέχουν στον αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου