Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!! ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Ενώ η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες ασχολούντο μόνο με το πώς θα πληρώσουμε τα χρέη, διαβεβαιώνοντας τους τοκογλύφους ότι
"θα είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας", την ίδια ώρα τα σύνορα της χώρας έμεναν και μένουν ακάλυπτα! 

Ορδές λαθρομεταναστών που στέλνονται από τους Τούρκους ...

κατακλύζουν τα νησιά της Ελλάδος αλλά και τον Έβρο. Όλοι αυτοί οι λάθρα ερχόμενοι στην πατρίδα μας, εγκλωβίζονται εδώ, επειδή έτσι αποφάσισαν οι τοκογλύφοι! Τα καθίκια αυτά που εμφανίζονται δήθεν ως εταίροι μας, αλλά είναι εχθροί μας, έβαλαν κάποιους δοσίλογους τύπου Σημίτη να υπογράψουν τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και να προδιαγράψουν τη δολοφονία του ελληνικού έθνους. Σύμφωνα με τη Συνθήκη αυτή, οι λαθρομετανάστες παραμένουν υποχρεωτικά στην Ελλάδα και απαγορεύεται η διέλευσή τους στην υπόλοιπη Ευρώπη! Με άλλα λόγια, τα καθίκια οι εταίροι μας μετατρέπουν την Ελλάδα σε "χαβούζα" εξαθλιωμένων ψυχών!!! Όλοι αυτοί οι πεινασμένοι και κουβαλώντας λοιμώδη νοσήματα άνθρωποι παραμένουν υποχρεωτικά στην Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τους περιθάλπει. Και αν δεν τους περιθάλψει σωστά και φτιάχνει ...στρατόπεδα φιλοξενίας ή κράτησης όπως λέγονται, δακτυλοδείχνεται από τους ίδιους τους εταίρους μας και τις ΗΠΑ, ως η χώρα που καταπατά τα δικαιώματα των μεταναστών. Δεν φτάνει δηλ. που τα ευρωπαϊκά, τοκογλυφικά και άλλα καθάρματα μας φόρτωσαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, δυσφημούν και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο ότι έχει δημιουργήσει Γκουαντάναμο και εξοντώνει τους μετανάστες! 
Η Πολιτεία είναι ανύπαρκτη! Σε λίγες μέρες δρομολογείται η απελευθέρωση όλων των αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα και η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα. Ήδη, κατεξοχήν φιλήσυχα προάστια έχουν μετατραπεί σε πόλεις όπου το έγκλημα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή (βλέπε Χολαργός). 
Μια μέρα θα ξυπνήσουμε, με τους τζιχαντιστές να έχουν εισβάλει με οπλισμό στην Ελλάδα αρπάζοντας/απαγάγοντας από τα σπίτια αθώους πολίτες για να τους σφάξουν, μόνο και μόνο επειδή είναι...Χριστιανοί! Οι τζιχαντιστές έχουν απειλήσει ευθέως την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη ότι έρχονται να σφάξουν Χριστιανούς! 
Και μέσα στην προδιαγραφόμενη κόλαση, η ελληνική κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, για το μόνο που νοιάζεται είναι το πώς θα πληρώσουμε τα χρέη, διαβεβαιώνοντας τους τοκογλύφους ότι "θα είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας"!!! Δεν νοιάζεται για τον λαό της. Δεν νοιάζεται για τους Έλληνες. Δεν νοιάζεται για την κόλαση που έρχεται! Δεν υπενθυμίζει καν τις υποχρεώσεις των ...εταίρων μας στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών που αυτοί μας δημιούργησαν!!!
Γι' αυτό συμβουλεύουμε κάθε πολίτη να οργανώσει την άμυνά του στο σπίτι του, όπως μπορεί. Οι πεινασμένοι λαθρομετανάστες έρχονται καθημερινά κατά ορδές και η εγκληματικότητα σε βάρος των αθώων πολιτών, θέλοντας και μη θα αυξηθεί! Και οι τζιχαντιστές έρχονται για να σφάξουν! 
Ταμπουρωθείτε. 

5 σχόλια:

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ,ΣΦΑΙΡΕΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ,ΑΠΛΩΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μη βγάλουμε και κανόνια στα μπαλκόνια. Μα για συνέλθετε λιγάκι!!

    Α! Κι οι μετανάστες, δεν είναι "εξαθλιωμένες ψυχές που κουβαλάνε λοιμώδη νοσήματα". Είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Τόσο άνθρωποι, όσο κι εσείς που γράφετε αυτά τα άρθρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτοι οι ανθρωποι παίρνουν απο κάποιους ποσά δισθεωρητα γιαυτους της τάξης των 5 έως 7 χιλιάδων ευρώ για να καταλάβουν την Ευρώπη.Μάλιστα Πακιστανος αναρωτιόταν γιατί αυτά τα λεφτά που πήρε δεν του τα δωσαν ώστε να προκόψει στον τόπο του με την οικογένεια του.Απεκάλυψε δε οτι τα 6000 ευρώ αντιστοιχουν στα δικά τους δεδομένα με 700000 ευρώ δικά μας.Οποτε ο δολος και το πλάνο της τρομοκράτησης των γηγενών με λαους επιθετικης θρησκειας ειναι σαφεστατος
      και τα βρέφη το αντιλαμβανονται

      Διαγραφή
    2. Kαι οι Ιταλοί στρατιωτες που μας επιτεθηκαν το 40 κάποιοι κακομηρηδες ήσαν και αυτοι αλλά ήσαν εχθροί και τα κοκκαλακια των δικών μας ακόμα κείτονται στα Αλβανικά βουνά .Οποτε για τους Ανθρώπους όπως λέτε του εχθρικού στρατου ,σίγουρα λυπάμαι αλλά εξω απο την χώρα μου Ευχαρίστως ο ξεφτωχιασμενος Ελληνας να τους δώσει ελεημοσύνη να προκόψουν οι Ανθρωποι αυτοι στα δικά τους τα χωράφια και οικογένειες αλλά όχι στα δικά μας.Με αίμα τα πήραμε δεν θα μας τα πάρουν επειδή το θέλει ο Σορος

      Διαγραφή