Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! 1976: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ανακαλύψαμε ένα εκπληκτικό ντοκουμέντο σε βίντεο, που έχει ανεβάσει ο πολύ καλός δάσκαλος Γιώργος Γαμβρινός, πρώην διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, ενώ σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο. 
Παρέλαση του 1ου Δημοτικού σχολείου κατά την 25η Μαρτίου 1976. Δείτε παλαιούς δασκάλους, όπως τον Νίκο Πολύδωρα, αδερφό του Βύρωνα και του Αντώνη, αλλά και άλλους δασκάλους. Πολλοί μαθητές-μαθήτριες μπορεί να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους ή κα΄ποιους φίλους/φίλες τους. 
Δείτε το βίντεο στα περισσότερα:




3 σχόλια:

  1. Διευθυντής κος Μανώλης Χουρδάκης. Φαίνεται επίσης και η κυρία Ξένια (δυστυχώς δεν θυμάμαι το έπίθετο της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια γεματα ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ,ΣΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΝΩΣΗ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ.

    ..............ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ , ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΙΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ.

    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ .......ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΞΕΚΩΛΑ , ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΑΝΕΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ .


    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή