Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! 200.000 ΛΑΘΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Με τουρκικές "ευλογίες" η απόβαση - εισβολή που γίνεται στην Ελλάδα

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει για την Ελλάδα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, όπως...


αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα Sabah (13/8).
Η κατάσταση αυτή προβλέπεται να γίνεται όλο και πιο πιεστική, καθώς ήδη εκατομμύρια κατευθύνονται προς τα δυτικά εξ’ αιτίας των συνεχιζόμενων πολεμικών συγκρούσεων σε ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα από την βόρειο Αφρική μέχρι το Ιράν και την Τουρκία.
Η τουρκική μαφία και οι… «ενώσεις των Τούρκων δουλεμπόρων», τρίβουν τα χέρια τους καθώς φέτος οι δουλειές τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Όπως προβλέπεται τα κέρδη τους θα είναι τεράστια, γιατί από την δική μας πλευρά όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αποτελεσματική ανάσχεση σε όλο αυτό το ανθρώπινο ρεύμα, αλλά αντίθετα μας έχουν «φλομώσει» με αντιρατσιστικές θεωρίες και με κορώνες ευπόρων «προοδευτικών» υπέρ της άνευ όρων υποδοχής των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών διευκολύνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια πολτοποίησης του ελληνισμού.

Είναι εντυπωσιακό πως το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, το γνωστό Μπόντρουμ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που τους προετοιμάζουν για το τελικό άλμα προς την ελληνική πλευρά, όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα, Sabah.
Το άλλο μεγάλο κέντρο και για πολλούς στην Τουρκία η «πρωτεύουσα» των Τούρκων δουλεμπόρων είναι το λιμάνι του Τσεσμέ, απέναντι από την νήσο Χίο. Εκεί έχουν στηθεί τα «στρατηγεία» διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των μουσουλμάνων επυλίδων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με την Zaman, η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη. Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών και από εκεί κανονίζονται τα ναύλα για να τους περάσουν στο Αιγαίο πέλαγος, όπου σημειώνονται οι περισσότερες τραγωδίες με τα αλλεπάλληλα ναυάγια που αναγκάζουν την ελληνική ακτοφυλακή να επεμβαίνει για να σώσει όσους ναυαγούς μπορεί να σώσει και να τους μεταφέρει σε ελληνικό έδαφος

H ταρίφα για να περάσουν οι λαθρομετανάστες από τις τουρκικές ακτές προς την ελληνική επικράτεια, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, μέσω θαλάσσης, αρχίζει από 600 ευρώ και φτάνει στο αστρονομικό πόσο των… 3.200 ευρώ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μεταφορά των λαθρομεταναστών μέσω φουσκωτών πλοίων (όπου εφαρμόζεται η γνωστή τακτική μόλις εισέρχεται το φουσκωτό στα ελληνικά χωρικά ύδατα το βυθίζουν και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από την τουρκική μαφία με σωσίβια, γίνονται «ναυαγοί» για να περισυλλεχτούν από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής), είναι 600 ευρώ, μέσω αλιευτικών σκαφών που έχουν και μια εδική προστασία η ταρίφα ανεβαίνει στο πόσο των 2.400 ευρώ, ενώ μέσω… φεριμπότ της συγκοινωνίας (υπάρχει και τέτοιο κύκλωμα προώθησης λαθρομεταναστών προς την ελληνική πλευρά), η ταρίφα ανεβαίνει στα 3.200 ευρώ.
Με λίγα λόγια «χρυσές» δουλειές για την τουρκική μαφία λαθρομεταναστών.
Πέραν όμως της θαλάσσιας μεταφοράς, που τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιάσει ξεχωριστή ανάπτυξη με τεράστιο τζίρο, υπάρχει και η δια ξηράς προώθηση των λαθρομεταναστών με το εισιτήριο να κοστίζει 800 ευρώ. Εδώ αναφέρονται διάφοροι μέθοδοι μέσω φορτηγών που υποτίθεται ότι μεταφέρουν εμπορεύματα, ακόμα και επιβατικών οχημάτων που με διάφορους τρόπους διέρχονται τα ελληνοτουρκικά σύνορα μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αλλά και στην γειτονική Βουλγαρία, η οποία επίσης έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα. Τέλος υπάρχει και η αεροπορική μεταφορά για τους …λαθρομετανάστες «πολυτελείας» η οποία στοιχίζει 12.000 ευρώ!

Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο από τις χώρες υποδοχής και στην προκειμένη περίπτωση από την Ελλάδα, η οποία θεωρείται σαν ο καλύτερος στόχος από την τουρκική μαφία και από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για την προώθηση των χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, προέρχονται από την Συρία, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ιράν και από την μουσουλμανική κεντρική Αφρική. Το ρεύμα αναμένεται μάλιστα να αυξηθεί στους επόμενους μήνες καθώς δεν διαγράφεται καμία προοπτική για την ειρήνευση αυτών των περιοχών, με αποτέλεσμα εκατομμύρια να επιδιώκουν με κάθε μέσο να προωθηθούν προς την Δύση φυσικά με σταθμό την χώρα μας, που χάριν της προδοτικής συνθήκης «Δουβλίνο 2», εγκλωβίζονται στην ελληνική επικράτεια . Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως συνήθως αδιαφορεί σε όλη αυτή την ανθρωποθύελλα και η Ελλάδα υφίσταται στην ουσία μια εισβολή που απειλεί πλέον να τινάξει στον αέρα την ίδια την ύπαρξη μας σαν έθνος, και σαν ελληνορθόδοξος λαός.

Ο κίνδυνος της εθνικής μας αλλοίωσης δεν είναι πια φαντασίωση, είναι μια άμεση προοπτική και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, όπως η άμεση κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνου 2, τότε θα υποστούμε, συν τοις άλλοις και τα δεινά μιας αλλόφυλης και αλλόθρησκης εσωτερικής κατοχής της πατρίδας μας, καθώς όλοι αυτοί θα εγκλωβιστούν μόνιμα στο ελληνικό έδαφος.

Πηγή ΝikosΧeiladakis (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

 1. Με Μακη εχω μια ένσταση όσον αφορά την ανάρτηση του Μυρωνα Μυριαλλη.
  http://indobserver.blogspot.gr/2015/04/blog-post_280.html
  Εδώ σας παραθέτω το λινκ της δικια σας ανάρτησης απο την οποία πληροφορήθηκα το συμβάν.
  Φαίνεται οτι ο κύριος Μύρωνας καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου να ακουστούν οι εικασίες του!Ειναι δυνατόν να λέει στον κόσμο οτι θα τρέχουν με τις πιτζάμες θα ειναι με τα εσώρουχα πανικόβλητοι και θα τρέχουν και οτι αυτός θα γελάει;
  Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά;
  Ας έρθουμε στα λογικά μας!!
  Σαν σοβαρή εφημερίδα θα επερπε να εκφράσετε την άποψη σας επ´αυτού,αφού είστε μια εφημερίδα που κανει σχόλια και εχει την άποψη της και να μην γίνετε βοηθός του κυρίου Μυρωνα στο κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να καλλιεργήσει!!
  Απο την στιγμή που δέχεστε και φιλοξενείτε τέτοια άρθρα στην εφημερίδα σας θα πρέπει να διαφοροποιεί ρε την θέση σας εαν διαφωνείτε.Αλλιως(δηλαδή αν συμφωνείτε)μην κανετε τίποτα,αν και δεν θελω να πιστεύω οτι θέλετε να καλλιεργήσετε κλίμα τρομοκρατίας και πανικού χωρίς λόγο και αιτία μονο και μονο για την προσκοπική φιλοδοξία-προσδοκία απόκτησης φήμης ενός ανθρώπου!!!!
  Θα ήθελα σαν αναγνώστης σας να πάρετε θέμα πει του θέματος και να μου απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα που έθεσα σχετικά με το ποια ειναι η θέση σας σχετικά με τα σχόλια του Μυρωνα.
  Θα περιμένω απάντηση σας,
  Με κάθε εκτίμηση ένας αναγνώστης σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΣΧΗΜΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H KYΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΔΕΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή