Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΌΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Ντουρσούν Αλί Σαχίν, αντέδρασε έντονα στην περίφραξη που βάζει η Βουλγαρία, στα σύνορά της, λόγω της εισροής προσφύγων από τη Συρία και άλλες χώρες, γράφει το Κρος, επικαλούμενο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό διαβάζουμε από το defencenet αλλά μάλλον δεν πρέπει να ανησυχεί ο Τούρκος, διότι εδώ στη χώρα μας όλα τα σύνορά μας είναι ανοιχτά και όπως είναι το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ όλοι μπορούν να έρθουν εδώ αλεύθερα. Και 10 και 20 εκατομμύρια μετανάστες! Η κα Χριστοδουλοπούλου ξέρει...
Το ρεπορτάζ το defencenet συνεχίζει...
Ο Σαχίν εξέφρασε την αγανάκτησή του με τον τρόπο με τον οποίο η Βουλγαρία επιδιώκει να αποτρέψει την εισροή των παράνομων μεταναστών στο έδαφός της.
 
«Ενώ σε όλον τον κόσμο καταρρέουν τα τείχη, τα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα είναι ζωσμένα με συρματοπλέγματα επί 160 χιλιόμετρα, και αυτό δεν μου αρέσει. Μέχρις στιγμής, τα σύνορα ήταν μια ειρηνική γέφυρα μεταξύ φίλων και τώρα οι απαράδεκτοι φράχτες απομονώνουν ο ένας τον άλλον. Ακόμη και οι απλοί γείτονες αφήνουν την πόρτα τους ανοιχτή. Είμαστε δύο γειτονικές χώρες και οι κυβερνήσεις συμφώνησαν ότι πρέπει να αποδεχθούν το γεγονός των προσφύγων, ένα γεγονός που δεν προέρχεται από εμάς», δήλωσε ο κυβερνήτης της Αδριανούπολης, την Πέμπτη.
 
«Η Σόφια αποφεύγει να κάνει δηλώσεις σχετικά με το θέμα της ασφάλειας των συνόρων και συνεχίζει  να κοιτάζει μέσα από τα κάγκελα του φράχτη», σχολίασε ο Ντουρσούν Αλί Σαχίν, όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης στην Αδριανούπολη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου