Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ! ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ"!

Να μην αναφέρονται στους παράνομους μετανάστες ως τέτοιους ή ως λαθρομετανάστες καλεί τα ΜΜΕ η κα Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας ότι είναι πρόσφυγες κυρίως από τη Συρία που διαλύεται. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι από τις επισκέψεις που έκανε η ίδια σε...

ξενοδοχεία είδε ότι όλοι είναι πρόσφυγες και μάλιστα πολύ υψηλού επιπέδου και ότι έκανε επισκέψεις και σε πλατείες και δεν είδε κανέναν.
Η υπουργός πρόσθεσε μάλιστα: «Στις πλατείες δεν υπάρχουν μετανάστες. Τώρα αν βγαίνουν τα πρωινά για να λιαστούν αυτό είναι άλλο θέμα».
Είπε ακόμη ότι σήμερα θα ανακοινώσει το έκτακτο σχέδιο για τη διαχείριση των μεταναστών στις μεγάλες πόλεις όπως στην Αθήνα ενώ ανέφερε ότι βρήκε ευήκοα ώτα στν Ευρώπη για το θέμα. Τόνισε ακόμη ότι υπάρχει χρηματοδοτικό κενό αυτή τη στιγμή που πρέπει να λυθεί για να αντιμετωπιστεί το κύμα μεταναστών ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά που πρέπει να μεταφερθούν σε ειδικές δομές. Τόνισε ότι μόνο στη Γαύδο υπήρχαν 41 παιδιά που προσωρινά μεταφέρθηκαν στην ακατάλληλη Αμυγδαλέζα. Ενώ επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση για την παντελή έλλειψη υποδομών και χώρων φιλοξενίας, θέμα για το οποίο η Ελλάδα έχει καταδικαστεί.
Το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως είπε, θα περιλαμβάνει τη δημιουργία στρατοπέδων και καταυλισμών στα νησιά, όπου θα καταγράφονται και τα στοιχεία των φιλοξενούμενων, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας.
100.000 μετανάστες
Στην εκτίμηση ότι μέσα στο 2015 η Ελλάδα θα δεχθεί 100.000 πρόσφυγες προέβη η αναπληρώτης υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA".
"Υπολογίζουμε εμείς ότι θα υπάρχει μια ροή της τάξεως ίσως των 100.000 μέσα στο 2015, νομίζω ότι μπορούμε να τα καλύψουμε αυτά. Όλοι μαζί αν συνεχιστεί αυτή η ροή, το πολύ να φθάσει τις 100.000. Γιατί η χώρα μας δεν βοηθάει, προτιμούν την Ιταλία, γιατί είναι δύσκολο από εδώ να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη. Γι' αυτό πάνε Ιταλία και Ισπανία που τα σύνορα βοηθάνε για να πάνε στον προορισμό τους. Κατά συνέπεια εκτιμάμε ότι τον μεγαλύτερο αριθμό που μπορούμε να έχουμε εμείς θα είναι αυτός, μπορεί και να μην είναι, να είναι λιγότερος", είπε.
Συνέστησε μάλιστα να χρησιμοποιούμε τον όρο πρόσφυγες για να εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια από την ΕΕ. "Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο", είπε.
Μιλώντας για το έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης του κύματος μεταναστών στα νησιά και στην Αττική είπε ότι αυτό θα γίνει και σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό.
"Εκπονούμε ένα έκτακτο σχέδιο μετά τα νησιά και για την Αττική και τις μεγάλες πόλεις γιατί εκεί θα προωθηθούν προφανώς προκειμένου να οικοδομήσουμε έκτατες δομές φιλοξενίας, γιατί δεν υπάρχουν δομές, ο κ. Δένδιας είχε υποσχεθεί ότι μέχρι Δεκέμβριο 2014 θα είχε 2.500 θέσεις, δεν έφτιαξε ούτε μια, δεν μπορούμε όχι τις κανονικές συνθήκες αλλά ούτε τις έκτακτες να ικανοποιήσουμε. Τώρα έχουμε κάνει έκκληση σε όλους τους δήμους και την περιφέρεια Αττικής ο,τι χώρους διαθέσιμους έχουν να τους παραχωρήσουν, κτίρια ή εκτάσεις για να βάλουμε εμείς σκηνές και να προβλέψουμε τα απαιραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Το υπουργείο Υγείας έχουμε συμφωνήσει θα έχει κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ", ανέφερε.
Και τόνισε: "Θα καταλήξουμε αν δεν μας παραχωρήσουν, σε παλιά στρατόπεδα που δεν είναι σε χρήση, ώστε να βάλουμε τα πρώτα είδη ανάγκης και να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους".
imerisia.gr (τίτλος: δικός μας)

24 σχόλια:

  1. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΩΜΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ........ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .... ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φέρω από την Αίγυπτο εκατομμύρια Φελάχους να κάψουν τον Μωριά και όλη την Ελλάδα δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο θα τους αφανίσω την ράτσα και θα βιάσω όλες τις γυναίκες τους ............ Γκιαούρηδες θα σας περάσω όλους από μαχαίρι δεν αξίζετε καλλίτερη μοίρα . Μια ζωή σκλάβοι θα είστε και ρεμάλια των ξένων . ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑΣ ........ Όλοι οι ισαλαμιστές είναι αδέλφια μας και θα κάνουμε την Ελλάδα ισλαμικό προτεκτοράτο , σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό Γένος . Χριστοδουλοπούλου υφηπουργός λαθρομετανάστευσης μέλος ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και πρόσφατα ασπάστηκε το κοράνι η βρώμα . Κατάγεται από τα μπάσταρδα του Ιμπραήμ Πασά και μισεί θανάσιμα την Ελλάδα η ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πατσαβούρα,που η μάπα της είναι σαν πατημένη σταφίδα,θα μας κάνει τώρα και μάθημα,πώς θα αποκαλούμε τους λαθροέποικους;Έχουν σχέδιο στον ΣΦΥΡΙΖΑ(αδιάφορα) να μας τελειώσουν σαν γένος με τους λαθροεισβολείς και θα το πετύχουν,αν τους αφήσουμε και δεν προβάλουμε ουσιαστική αντίσταση στα άνομα σχέδιά τους!Θα τους ''εγκαταστήσει'' στα νησιά του Αιγαίου,που είναι το πιό ευαίσθητο σημείο της χώρας,εκεί που θα επέλθει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα η αλλοίωση του Ελληνικού στοιχείου,(δημογραφικό)από τους λαθροισλαμιστές!!Είναι τόσο φαιδρό άτομο,που εκφράζει την ''αγωνία'' της και ''στεναχωριέται'',που κάποιοι από τους λαθρομετανάστες,(και όχι ''φιλοξενούμενους'')επιλέγουν την Ιταλία και την Ισπανία για να συνεχίσουν το ''ταξίδι'' τους στην Ευρώπη και όχι την χώρα μας.Τέτοια απελπισία πιά και άγχος,στο να φέρει εις πέρας το ανοσιούργημά της;;;Δεν θα την χαρακτηρίσω ανθέλληνα,γιατί δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ,θα πώ όμως ό,τι ο ''ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ'' και έχει κάνει κατάληψη στην εξουσία!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄ (Υ.Γ απαξιώ ακόμα και να αναφέρω το όνομά της,γιατί και αυτό είναι ψεύτικο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελλάδα και Ορθοδοξία ανέκαθεν ήταν στόχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέει αυτή ρε,θα υποχρεώσει όλους μας να βάλουμε στα διαθέσιμα οικήματα και οικόπεδα, τους... ''υψηλού επιπέδου λαθροτουρίστες'';;;Δεν πάει καλά η ''ειδήμονας''!!Ακου εκεί,λιάζονται στις πλατείες...μήπως να τους κάνουμε και φραπεδάκι,γιατί μπορεί και να μας κακοχαρακτηρίσουν στην ευρώπη,ή μήπως τα κορίτσια μας να μην ''αντιστέκονται'' στους βιασμούς,για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση η πατσαβούρα και οι όμοιοί της και να μπορεί να το ''παρουσιάσει'' ως... συνενετικό SEX!!!Αυτό παθαίνει όποιος το πρωί που ξυπνάει,βλέπει τέτοια ''μουτσούνα'' στον καθρέπτη του...Χρειάζεται ψυχίατρο!!Και άμεσο εγκλεισμό στο τρελάδικο,για να της φορέσουν ζουρλομανδύα!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΟΣΧΑΡΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ,ΛΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΩΡΗ ΦΡΟΚΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΛΙΑΣΤΟΒΛΑΧΑ ,ΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΒΛΑΧΑΡΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΥΤΙΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ, ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό είναι το θέμα λαθρολάγνα...ότι λιάζουν τα @ρχίδι@ τους και όταν τους σηκωθεί γ@μ@νε,κλέβουν και σκοτώνουν Ελληνες.Τόσους γκόμενους τι θα τους κάνεις μωρή πατσαβούρα...; ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι στοχευμένες οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθείς εφ ω ετάχθη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ετάχθη για να διαλύσει οτιδήποτε είναι ελληνικό.

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ . ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. La puta grande.......... της αριστεράς ...... Venceremos Μαλ............. Προδότες του ΚΕΡΑΤΑ ......... Απομεινάρια του Αλή Πασά και του Κιουταχή ..... Τουρκόγυφτοι αριστεροί με εκατομμύρια καταθέσεις στο εξωτερικό .......... Κάνατε την Ελλάδα τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στον κόσμο . ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .... ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΞΑΝΑ...... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΄΄Μαρία Δ.΄΄ Εύστοχο και πολύ καλό το σχόλιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άνεργος εγώ άνεργη η γυναίκα μου άνεργα τα παιδιά μου . Ντρέπομαι γιατί δεν έχω 5 ευρώ να τους δώσω . Έχω τέτοιο μίσος μέσα μου που θέλω να ξεσκίσω όλους αυτούς τους βρωμερούς αριστερούς του Συριζα που μας κορόιδεψαν και άνοιξαν τα σύνορα στους εγκληματίες όλου του κόσμου. . Έτσι και αλλιώς χαμένος είμαι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ . ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΡΑΦΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ξένη ακρίδα κατασπαράζει τα πάντα στην Πατρίδα μας Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά σκορπίζουν τον τρόμο σε όλη την ςπικράτεια . Αλλόθρησκοι εγκληματίες σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα . Χάος επικρατεί σε όλη την χώρα . Η σημερινή σιωνιστική αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή της πουλημένης ψευτοδεξιάς θα λεηλατήσει και θα πυρπολήση την Ελλάδα από άκρη σε άκρη . Το 2.020 περισσότεροι από 7.5 ισλαμοφασίστες θα αφανήσουν την Πατρίδα μας . Η αριστερά είναι το μακρύ χέρι των σιωνιστών στην Ελλάδα . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ξένη ακρίδα κατασπαράζει τα πάντα στην Πατρίδα μας Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά σκορπίζουν τον τρόμο σε όλη την ςπικράτεια . Αλλόθρησκοι εγκληματίες σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα . Χάος επικρατεί σε όλη την χώρα . Η σημερινή σιωνιστική αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή της πουλημένης ψευτοδεξιάς θα λεηλατήσει και θα πυρπολήση την Ελλάδα από άκρη σε άκρη . Το 2.020 περισσότεροι από 7.5 ισλαμοφασίστες θα αφανήσουν την Πατρίδα μας . Η αριστερά είναι το μακρύ χέρι των σιωνιστών στην Ελλάδα . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙΖΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ( ΕΦΙΑΛΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΙΔΙΩΣ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΕΦΙΑΛΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπροστά σε αυτούς τους πουλημένους που κυβερνούν σήμερα,μέχρι και ο ''εφιάλτης'' φαντάζει στα μάτια μας σαν ''άγγελος''...που λεει ο λόγος... Και στον φίλο συνσχολιαστή ΑΡΚΑΔΑ,θα εννοείς 7,5 εκατομμύρια ισλαμοφασίστες,υποθέτω...αλλά μην τους αποκαλείς έτσι,γιατι μπορεί και να σε κάνει ντα-ντα η πατσαβούρα υπουργός... να τους λές ''πολύ υψηλού επιπέδου.... τουρίστες''...Ρε δε γ@μιόμ@στε με τα ξέκωλα που μπλέξαμε!!!!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τις τελευταίες τρεις μέρες έκλεψαν δεκάδες σπίτια στον Χολαργό . Πολλοί είχαν φύγει για το Πάσχα και όταν γύρισαν ήταν όλα κατεστεμμένα και άνω κάτω . Συμμορία από Σύριους λαθρομετανάστες έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι Χολαργού . Εδώ σε λίγα χρόνια θα έχουμε γίνει σαν τον Άγιο Παντελεήμων . Η άγνοια και η αδιαφορία σκοτώνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oι αριστεροί ρουφιάνοι της Μέρκελ , Ζήκας Πολυκαλά και Ρεμούνδος ζήτησαν από το έκτρωμα την Χριστοδουλοπούλου να φέρει 350 οικογένειες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ στα πάρκα του Χολαργού και σε παλιά σπίτια που δεν μένει κανείς . Ντροπή σας κηφήνες , ανθέλληνες και σταλινικά απόβλητα ρουφιάνοι των τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Ελλάδα . Ο Θεός να βάλλει το χέρι του . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπουλήσει τα πάντα . Και η δεξιά τα ίδια σκατά είναι . Προδότες όλοι τους και ο λαός αφελής όπως πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένας φίλος μου μου είπε για την ιστοσελίδα σας . Μένω στο κέντρο της Αθήνας και φοβάμαι ότι μια μέρα θα σκοτώσουν την γυναίκα μου τα παιδιά μου η εμένα , Ποιος θα μας προστατεύσει . Τα βράδια τρόμος επικρατεί σε όλη την περιοχή και εμείς οι Έλληνες παραμένουμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας.. Το Μεγάλο Σάββατο Αφγανοί βίασαν ένα νέο κορίτσι μπροστά στον αδελφό της σε ένα εγκαταλελλειμένο σπίτι . Η αστυνομία είναι απών . Το ίδιο και το κράτος . Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή