Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΧΑΜΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ! ΤΩΡΑ...

Χιλιάδες μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι χιλιάδες μεταλλωρύχοι που κατέφτασαν από την Χαλκιδική με 82 λεωφορεία, ζητώντας τη συνέχιση της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές...

Οι μεταλλωρύχοι έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το υπουργείο, όπου αναμένεται να παραμείνουν μέχρι τη 1 το μεσημέρι περίπου. Έπειτα θα ξεκινήσουν πορεία, με επίδοση ψηφισμάτων στην πρεσβεία του Καναδά, στα κεντρικά γραφεία της μεταλλευτικής εταιρείας Eldorado Gold, στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο γραφείο του πρωθυπουργού, στο κοινοβούλιο και στο ΥΠΟΙΚ.
Η πορεία θα καταλήξει, στις 17:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, όπου οι διαδηλωτές προγραμματίζουν να παραμείνουν μέχρι αργά το βράδυ.

Κυκλοφοριακά προβλήματα
Λόγω της μαζικότητας της συγκέντρωσης, κλειστή παραμένει η λεωφόρος Μεσογείων, από το ύψος του Πενταγώνου προς το κέντρο της Αθήνας.
Η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο που έχει διακοπεί στη λεωφόρο Μεσογείων από τη λεωφόρο Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό. Σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Χιλιάδες μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Επιπλέον η Τροχαία κάνει πλέον εκτροπή της κυκλοφορίας και στην άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της οδού Μιχαλακοπούλου.
Τα πούλμαν, μετά την αποβίβαση των μεταλλωρύχων, κατευθύνονται προς το πάρκινγκ του κλειστού γηπέδου του Ταε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.
Χιλιάδες μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Στο μεταξύ, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία διοργανώνει, στις 6 το απόγευμα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που ζητούν να σταματήσει η εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.
ethnos.gr

3 σχόλια:

  1. Γαμ.......... τους Συριζαίους και τους αναρχομαλάκες μπούληδες των Βορείων Προαστείων ..... ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαπίστε στο ξύλο τους αληταράδες αναρχικούς και γαμ....... τους όπου τους βρίσκεται . Κότες οι αναρχομαλάκες εχθές στην Αθήνα μπροστά στους Μεταλλωρύχους . Μόνο ανυπεράσπιστους ξέρουν να ληστεύουν και να ξυλοκοπούν τα πουστερέλια του κερατά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή