Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ! "ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"!

Το ερώτημα απασχολεί πολλούς χριστιανούς: Πώς είναι δυαντόν η αγάπη στο όνομα του Χριστού και της Αναστάσεως του Κυρίου να συνδυάζεται με τη σφαγή των ζώων; Εμείς, ως καλοί χριστιανοί δοξολογούμε τον Κύριο και εορτάζουμε την Ανάστασή του σφαγιάζοντας ερίφια και αμνούς; Είναι παράδοξο ή δεν είναι; Είναι εγκληματικό ή δεν είναι; Η Εκκλησία και οι άγιοι ιερείς μας οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση επ' αυτού. 
Το θέμα θέτει σε αυτή τη βάση και το...

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. - ΥΓΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ έχοντας μάλιστα αναρτήσει και σχετικά βίντεο, λέγοντας ότι πρόκειται για Πάσχα βαρβαρότητας και όχι αγάπης και χριστιανοσύνης. 
Για την ημέρα του Πάσχα το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. - ΥΓΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ είχε πραγματοποιήσει διαφορετική εορταστική εκδήλωση, την οποία και μας έστειλε. Δείτε: "Την Κυριακή της Ανάστασης στις 12 το μεσημέρι σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί μια Αληθινή Ανάσταση Επ-Ανάσταση της Αγάπης, χωρίς το σούβλισμα του αρνιού, το σούβλισμα της Αγάπης και της υγείας μας, στοΘεραπευτήριο της Φύσης, Ελευθερίας 17, Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Στις 11 το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσουν πούλμαν από την Πανεπιστημίου 57 για το θεραπευτήριο της Φύσης. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 22950.38300, 22950.39363, 6972873974. Πασχαλινό υγιεινό γεύμα και πούλμαν προσφορά 20 ευρώ.
Το πρώτο βήμα για το πέρασμα από την βαρβαρότητα στον ανθρωπισμό θα γίνει όταν οι άνθρωποι σταματήσουμε να βασανίζουμε ανελέητα, να σκοτώνουμε και να τρώμε τα ανυπεράσπιστα ζώα. (Δεν τρώμε τα λιοντάρια και τις τίγρεις…). Όταν συμπεριφερόμεθα ασυναίσθητα στα ζώα το ίδιο συμπεριφερόμεθα και στον εαυτόν και στους συνανθρώπους μας. Ας τερματίσουμε αυτή τη τραγωδία. Μπορούμε!
Περισσότερες πληροφορίες για το πέρασμα από το Πάσχα της βαρβαρότητας στο Πάσχα της Αληθινής Αγάπης στα video που ακολουθούν.



5 σχόλια:

  1. ΄Όπως είναι τα λεγόμενα "σοφτ-πορν" θεάματα και αναγνώσματα, έτσι και τούτο δω. Είναι "σοφτ- άθεο" ή "σοφτ-αντίχριστο". Όλα στο όνομα της αγάπης ! Πρωτοφανής η διαστροφή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είπε ότι το συγκεκριμένο έθιμο συνδέεται με την Ορθόδοξη Πίστη μας;;;
    Είδατε τους μοναχούς του Αγίου Όρους να σουβλίζουν αρνιά την ημέρα του Πάσχα;;;
    Δεν φταίει σε τίποτε η Ορθοδοξία. Ας μη ρίχνουμε τα βάρη σ' αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.; Ξέρει κανείς;

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Είδατε τους μοναχούς του Αγίου Όρους να σουβλίζουν αρνιά την ημέρα του Πάσχα;;
    - Εσείς τρώτε αυτά που τρώνε οι (νηστεύοντες ολοχρονίς) Μοναχοί του αγίου Όρους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή