Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

Λοιπόν… Ναί για πρώτη φορά στην ιστορία των οπτικών έχουμε από την 25ην Ιανουαρίου 2015 δικό μας άνθρωπο στη Βουλή!

Πρόκειται για τον Ελληνo-
Ισπανο, Κοζανίτη ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ που διατηρεί 2 οπτικά καταστήματα, ένα στην Κοζάνη κι ένα στην Προλεμαϊδα….
Είναι νέος, ωραίος κι ανήκει στο κόμμα των ΑΝΕΛ… Άρα είναι Ελληναρας!

Το μόνο ισχνό σημείο του είναι ότι ανήκει στο Σύλλογο ΣΟΟΝΑΝΕ, όπου εκεί ,ως γνωστόν φιλοξενούνται και θολές καταστάσεις.. Κι εξ άλλου δεν έχει πάνω από 130 μέλη, μέσα σε 2500 οπτικούς- ΄Αλλωστε ο συλλογάκος ήταν προσωπικός χαβαλές του Γιάννη Μαυρουλιά... Και καλώς τον ίδρυσε τότε... αλλά στη συνέχεια δεν είχε τα κότσια να εξαφανίσει την παλαιοντολογική καμαρίλα των συντεχνιακών της ΠΕΟΟ!

Άλλωστε ο κ. Κάτανας, κατά τους ισχυρισμούς του είναι απόφοιτος Ιταλικής σχολής οπτικής… Και όλοι δα γνωρίζουμε πως εκεί... τα πτυχία οπτικής δίδονται με τη σέσουλα…
Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα των Ιταλικών Πτυχίων ρωτείστε όσους ισχυρίζονται ότι αποφοίτησαν από ιταλικό “Πανεπιστήμιο”..…Αγνοούν  τα σαϊνια μας και την ιταλική γλώσσα! Τέτοιο καλαμπούρι με τους …επιστήμονες ΄Ελληνες οπτικούς!.. Τα έχουμε καταγράψει αυτά από πολλού.

Εδώ όμως με τον κ. Κάτανα εκ Κοζάνης, έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετική ιδιαιτερότητα που ΣΥΜΠΑΣ ο οπτικός κόσμος οφείλει να αξιοποιήσει. Ο κ. Κατάνας, όπως μαρτυρεί και η φατσούλα του είναι ευγενής και θεληματικός και θα μπορούσε να δώσει πολλές ωθήσεις στον κλάδο. 

Τέλος πάντων. Δείτε το βιογραφικό στόρυ του…

Κι αν –όπως είναι γνωστόν- δεν είστε σε θέση να αξιοποιήσετε το ΛΑΧΕΙΟ ΑΥΤΟ.. θα τον αξιοποιήσουμε εμείς με δικές μας πρωτοβουλίες. 

Γεννήθηκε το 1981 στη Μαδρίτη και έχει Ισπανίδα μητέρα και Ελληνα πατέρα.
Η οικογένειά του επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, όπου ο Χάρης πήγε σχολείο. Το 1997 έφυγε για την Ιταλία, όπου σπούδασε οπτικός-οπτομέτρης και εφαρμοστής φακών επαφής και ακουστικών βαρηκοΐας στην Πεσκάρα. Το 2001 επαναπατρίστηκε και ξεκίνησε να εργάζεται στα Οπτικά Κάτανας στην Κοζάνη. Το 2006 άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Ενεργός από την εφηβική ηλικία σε διάφορους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της ∆υτικής Μακεδονίας. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά.
Τον Μάιο του 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη και στη συνέχεια ορίστηκε εντεταλμένος σύμβου- λος για θέματα λαϊκών αγορών και εμπορίου. Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Κοζάνης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 
press-vision.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου