Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ! "ΧΙΤΛΕΡ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ"!

Δείτε τους κομμουνιστές του ΟΑΚΚΕ! Είναι με το μέρος των Τούρκων που...

κατέρριψαν το μαχητικό αεροσκάφος των Ρώσων και ονομάζουν τον Πούτιν Χίτλερ! Μιλάμε για παρανοϊκές καταστάσεις!!! Χρειάζονται ψυχιατρική εξέταση όλοι αυτοί, αλλά πάλι δεν τους σώζει τίποτε!

3 σχόλια:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! ΟΥΣΤ ΡΕ! NA ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1919 στην Τουρκία ο Χασάπης Κεμάλ Μουσταφά Πασάς υπέγραψε μαζί με τον κομμουνιστή Λένιν το περίφημο Σύμφωνο Φιλίας και ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της Ελλάδας . Υο σύμφωνο αυτό υπέγραψε και το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΒΡΟΜΟ ΚΚΕ του Μπεναρόγια . Λένιν Μουσταφά Κεμάλ και Μπεναρόγια ήταν όλοι τους Εβραίοι . Ο Μπεναρόγια μσζί με τον Κεμσλ ήταν από τους εβραίους της Θεσαλονίκης και συγγενείς . Τα ονόματα ήταν ΜΣΙΜΟΥ για νσ εκτελέσουν Σκοτεινά Σχέδια στα Βαλκάνια . Γι αυτό οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του ΛΗΣΤΟ ΚΚΕ έστειλαν στην Μικρά Ασία δύο Ένοπλα Σώματα Μαρξιστών από την Θεσαλονίκη ΑΒΑΝΤΙ και ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ σφάζοντας αμέτρητους Έλληνες στην Καταστροφή της Σμύρνης . Όποιος αμφιβάλει για όλα αυτά ας διαβάσειτο βιβλίο του πρώην κομμουνιστή Ηγέυη Ελευθέριου Σταυρίδη ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ) . Αυτό το Σταλινικό Φασιστικό Μόρφωμα παραμένει στην Βουλή αντί να τους .......... ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμίζετε στους σταλινιστές κι αυτό:
    Ο Νικήτα Χρουστσόφ, κομμουνιστής ηγέτης, παραδέχθηκε το 1957 ότι το σταλινικό καθεστώς εξόντωσε 1.600.000 πολίτες !!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή