Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ!

Μία νεαρή κοπέλα έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ότι θα πρέπει να κάνει ένα τεστ με την βαφή πριν βάψει τα μαλλιά της ώστε να εντοπίσει αν είναι αλλεργική, ειδικά εάν δοκιμάζει ένα νέο προϊόν...
Οι φωτογραφίες από την αλλεργική αντίδραση που προκάλεσε η βαφή των μαλλιών στην κοπέλα δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από μια φίλη της η οποία έγραψε όταν τις ανέβασε: «Αυτό έπαθε η φίλη μου μετά από μια αλλεργική αντίδραση που είχε όταν έβαψε τα μαλλιά της».

Όπως μάλιστα αναφέρει, δεν τα έβαψε μόνη της στο σπίτι, αλλά πήγε σε κομμωτήριο και της έβαψε τα μαλλιά επαγγελματίας. Επιπλέον την ίδια βαφή είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν, αλλά η αλλεργία μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά οπότε είναι καλό να γίνεται πάντα ένα τεστ πριν εφαρμοστεί η βαφή.

Η μία φωτογραφία δείχνει την κοπέλα όπως είναι στην πραγματικότητα, λίγες μέρες πριν βάψει τα μαλλιά της. Οι υπόλοιπες δείχνουν το τι ακολούθησε από την ημέρα που τα έβαψε μέχρι και τις επόμενες πέντε μέρες.

Η κοπέλα άρχισε να πρήζεται τόσο ώστε παραμορφώθηκε όλο το πρόσωπό της. Τη δεύτερη μέρα της αλλεργίας το ένα μάτι της έκλεισε κυριολεκτικά από το πρήξιμο, ενώ την τρίτη μέρα ήταν τόσο πρησμένη ώστε σχεδόν δεν μπορούσε να δει από κανένα από τα δύο μάτια. Το οίδημα υποχώρησε αρκετά την πέμπτη μέρα, αλλά και πάλι χωρίς να επανέλθει στο φυσιολογικό.

Πάνω από 800.000 άνθρωποι είδαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η φίλη της στην ιστοσελίδα και πολλοί της είπαν ότι θα έπρεπε να έχει κάνει ένα δοκιμαστικό τεστ πριν εφαρμόσει τη βαφή.

Πολλοί σχολίασαν αστειευόμενοι ότι μοιάζει με εξωγήινο λέγοντας της πως είναι εντελώς παραμορφωμένη. Κοπέλες που είδαν την φωτογραφία σχολίασαν πως ούτε εκείνες κάνουν τεστ πριν βάψουν μόνες τους τα μαλλιά της και μάλλον τώρα θα προσέχουν περισσότερο. Ωστόσο μια από τις κοπέλες σχολιάσει ότι είναι τυχερή που δεν προχώρησε το οίδημα, καθώς η μητέρα της είχε πάθει παρόμοια αλλεργία και κόντεψε να πεθάνει καθώς δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει.

Η νεαρή κοπέλα πλέον έχει φοβηθεί τόσο πολύ και δηλώνει ότι δε θέλει να ξαναβάψει ποτέ τα μαλλιά της.

Δείτε τις φωτογραφίες...
fafa
klkj01klkj02klkj03
thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου