Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέτριας ισχύος, αλλά λόγω του ωστικού κύματος και του σχετικά κλειστού χώρου, στην οδό Ξενοφώντος, όπου βρίσκεται ο στόχος των τρομοκρατών, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, κυρίως από σπάσιμο τζαμιών, τόσο στον...


ΣΕΒ, όσο και στα απέναντι κτίρια και κυρίως στο ξενοδοχείο «Αμαλία», σε ένα βενζινάδικο και σε γραφεία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, γιατί αποκλείστηκε έγκαιρα ο χώρος και ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να μείνουν στα δωμάτιά τους οι πελάτες, καθώς υπήρξαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, στις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» και «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ». Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 02:35 και δήλωσε ότι σε 40 λεπτά επρόκειτο να γίνει έκρηξη στον ΣΕΒ, στην οδό Ξενοφώντος 5.
Αμέσως, αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή. ΄Ανδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, είδαν στην είσοδο του ΣΕΒ έναν σάκο που, όπως διαπιστώθηκε, ήταν η βόμβα.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 03:35 και συγκλόνισε την περιοχή. Αυτήν την ώρα παραμένει κλειστή η οδός Ξενοφώντος, ενώ τα συνεργεία του ΤΕΕΜ διεξάγουν έρευνες για την περισυλλογή υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική ενέργεια.
paradrasi.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΨΟΥΝ ΤΙΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ,ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒ.ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή