Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

Να κάνουν ένα ελληνικό νησί φυλακή τζιχαντιστών»
Την εγκατάσταση κοινών ευρωπαϊκών στρατοπέδων φυλάκισης τζιχαντιστών σε ένα ελληνικό νησί....

ή στην ιταλική Λαμπεντούζα, ζητά ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ο αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης, το οποίο σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται με ποσοστό πάνω από το 30% και ως πρώτη δύναμη στη χώρα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.
Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, ο κ. Στράχε ζήτησε μια δραστικότερη στάση απέναντι σε ακραίους ισλαμιστές και τζιχαντιστές, ως επακόλουθο των πρόσφατων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Ο ίδιος δεν θέλει να συγκρίνει την πρότασή του με το αμφιλεγόμενο αμερικανικό στρατόπεδο κρατουμένων Γκουαντάναμο σε κουβανικό έδαφος, αναφέροντας πως στη βάση της ιδέας του αυτό το νησί-φυλακή θα πρέπει να είναι έδαφος εκτός κρατικής επικράτειας και να βρίσκεται υπό τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «ή ίσως να λειτουργεί μάλιστα με καθεστώς αυτοδιοίκησης».


http://papaioannou-giannis.net με πληροφορίες από efsyn


1 σχόλιο:

  1. Στείλτε στο Γκουαντάναμο τους Γ..... Μπάσταρδους του ΒΡΟΜΟ ΣΦΥΡΙΖΑ για να ξεβρωμήσει ο τόπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή