Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΦΤΑΝΕΙ... ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ!

H έκρηξη της εγκληματικότητας στον δήμο Παπάγου-Χολαργού η οποία επηρεάζει αρνητικά τη ζωή κατοίκων και δημοτών φτάνει στη Βουλή. Με αφορμή το δημοσίευμά μας....

έκκληση βοήθειας του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη: "Η παραβατικότητα στον δήμο μας χτυπάει κόκκινο και οι πολίτες βρίσκονται σε κίνδυνο"  ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς(ο οποίος σημειωτέον είναι κάτοικος της περιοχής) παρενέβη με ερώτησή του προς τον ίδιο υπουργό. 
Δείτε τι ακριβώς λέει ο κ. Παππάς:
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ - ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την αυξημένη παραβατικότητα στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού»
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την αυξημένη παραβατικότητα στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού»
Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στους κατοίκους της περιοχής Παπάγου-Χολαργού η έντονη παραβατικότητα που συμβαίνουν στα όρια του συγκεκριμένου Δήμου.  Οι κλοπές, οι ληστείες και οι βανδαλισμοί αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς, με αποτέλεσμα οι πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. Ειδικά τα περιστατικά κλοπών είναι πολύ συχνά και οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εντονότερη αστυνομική παρουσία, θεωρώντας ότι απειλείται ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ελλείψεις που υπάρχουν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής, δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και ανησυχίας, σε μία περιοχή που κάποτε ήταν από τις πιο όμορφες και ήσυχες της Αττικής.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1)Θα προβεί επειγόντως στην αντιμετώπιση του προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή Παπάγου-Χολαργού ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών;
2)Θα καλύψει κενά και ελλείψεις στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα στην αποστολή τους;
Αθήνα, 23/11/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


2 σχόλια:

  1. Φοβερή επερώτηση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά που αφορά την αυξημένη παραβατικότητα στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή είναι παρόν και στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου μιας που τα μνημονιακά κόμματα και οι μνημονιακοί ψηφοφόροι τους είναι μονίμως απών και κοιμοισμένοι και δεν διαβάζουν τον Παρατηρητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή