Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! ΔΕΙΤΕ...

Μαζί με τους τζιχαντιστές και τους Τούρκους που πανηγύρισαν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, πανηγυρίζουν και οι ανά τον κόσμο κομμουνιστές! Επικροτούν την ενέργεια της Τουρκίας που...αντιστέκεται σχεδόν μόνη της στους..."Ρώσους Χίτλερ"! 

Απίστευτες θεωρίες για να πέφτεις κάτω ξερός!
Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Οργάνωση για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (oakke.gr):

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ

Τόσο από τα συγκεκριμένα στοιχεία της υπόθεσης όσο κι απ’ το ιστορικό....

της εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι στο στρατιωτικό επεισόδιο Τουρκίας – Ρωσίας, το δίκιο είναι με την πρώτη. Από την πρώτη στιγμή της στρατιωτικής της επέμβασης στη Συρία η ρώσικη αεροπορία προχωράει συστηματικά σε παραβιάσεις του τούρκικου εναέριου χώρου
και είχε ειδοποιηθεί επανειλημμένα από την Τουρκία να μη συνεχίσει αυτές τις ενέργειες γιατί η Τουρκία θα απαντούσε με κατάρριψη των αεροσκαφών της. Ήδη πριν λίγο καιρό είχε πάρει μια προειδοποίηση με την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους μέσα στον τούρκικο εναέριο χώρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δεύτερη παραβίαση της που έγινε τον Οκτώβρη η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι έφταιγαν γι αυτό οι κακές καιρικές συνθήκες. Άλλωστε ήταν η τούρκικη πλευρά αυτή που διαρκώς έβαζε ζήτημα παραβιάσεων της κυριαρχίας της ενώ η Ρωσία  δεν είχε βάλει ζήτημα απειλών από την Τουρκία όταν τα αεροπλάνα της πετούσαν μέσα στο συριακό εναέριο χώρο. Αλλά τι ζήτημα θα μπορούσε να βάλει η Ρωσία που κάνει βομβαρδισμούς στη Συρία, μια ξένη χώρα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν τη θέλει, και όταν είναι αυτή τα τελευταία χρόνια που οργιάζει σε εισβολές, διαμελισμούς και προσαρτήσεις χωρών; Τέλος δεν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το ΝΑΤΟ, που βρίσκεται κάτω από αμερικάνικη στρατιωτικο-πολιτική ηγεμονία, θα είχε λόγους να παραδεχτεί και στα προηγούμενα επεισόδια και τώρα, ότι τα ρώσικα αεροσκάφη παραβίαζαν τον τούρκικο εναέριο χώρο την ώρα που η Αμερική προσπαθούσε και προσπαθεί να συσφίξει τις σχέσεις της με τη Ρωσία στο κεντρικό γι αυτήν αντι-ISIS μέτωπο.
Για όσους έστω και λίγο παρακολουθούν την εξέλιξη της ρώσικης εμπλοκής στο μεσανατολικό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρωσία επεδίωξε συστηματικά και τελικά προκάλεσε έαν θερμό πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία για να εμφανιστεί μέσα από αυτό σαν θύμα εχθρικής επίθεσης.
Στόχος της ρώσικης διπλωματίας μέσα από αυτήν την προβοκάτσια είναι να αξιοποιήσει τη συσπείρωση της Δύσης που έχει πετύχει εναντίον του ΙSIS, ώστε να μπορέσει να απομονώσει την Τουρκία από τη Δύση και να την περικυκλώσει από το Νότο συμμαχώντας με  το Ιράν, το υπό ιρανική κυριαρχία Ιράκ, και το ρωσόφιλο ΡΚΚ. Η πάλη ενάντια στον ISIS είναι ένα καθαρό πρόσχημα για τη Ρωσία να επέμβει στα μεσανατολικά πράγματα και να κάνει ένα στρατηγικό αντιπερισπασμό για το ουκρανικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ISIS γιγαντώθηκε γιατί στη μεν Συρία έστησε την πρώτη βάση του χάρη στη σκανδαλώδη ανοχή του Άσαντ τον οποίο και ποτέ δεν ενόχλησε ενώ το θνησιγενές χαλιφάτο δημιουργήθηκε όταν η ιρανόδουλη κυβέρνηση Μαλίκι του Ιράκ, άνοιξε στο συριακό ISIS τις πύλες του σουνιτικού κομματιού του  Ιράκ.
Το κεντρικό σημείο της ρώσικης επίθεσης στη Μέση Ανατολή είναι η Τουρκία. Αυτή είναι ο μόνος ισχυρός περιφερειακός παράγοντας που κόβει το ρώσικο δρόμο για μια νικηφόρα επίθεση στον κόλπο των πετρελαίων τον οποίο κρατάει έξω από τον έλεγχο του ρωσο-ιρανικού άξονα η Σαουδική Αραβία. Ταυτόχρονα η Τουρκία είναι το στρατηγικότερο εμπόδιο για το κατέβασμα του ρώσικου στόλου της Μαύρης θάλασσας στη Μεσόγειο για τη στρατηγική ενεργειακή περικύκλωση και ασφυξία της Ευρώπης.
Όσο και να φαίνεται περίεργο, το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον της ειρήνης, κρίνεται, σε μεγάλο βαθμό στο αν θα μπορέσει η Τουρκία να υψώσει το ανάστημά της στους νέους Χίτλερ, ύστερα από την τρομακτικά γλοιώδη στάση που έδειξαν απέναντι στη νεοχιτλερική Ρωσία οι ευρωπαίοι μονοπωλιστές απόγονοι του Τσάμπερλαιν και του Νταλαντιέ.

12 σχόλια:

 1. Διάβασα σε μη αριστερό site εχθρικά δημοσιεύματα για την Ομόδοξη Ρωσία
  και φιλικά προς την Τουρκία και τον Ερντογάν.
  Τι να σας πω, μου σηκώθηκε η τρίχα !
  Τι απέγινε αυτό που ονομάζουμε Εθνική συνείδηση;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι κομμουνιστές η ΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ είναι τα μεγαλύτερα καθαρμστα στον κόσμο . ΣΤΣΛΙΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κατασκεύσμσ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ διαλύουν Έθνη Πολιτισμούς ευθύνονται για την σφαγή εκατ. ανθρώπων σε όλο τον κόσμο
  ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ και ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ τα σπομεινάρια του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ είνσι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι των τοκογλύγων . Η συγκεκριμένη οργάνωση κατασκεύασμα της Τουρκικής Πρεσβείας στην.Ελλάδα σποτελείται από πράκτορες της ΜΙΤ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι κουμμουνιστές είναι μια ζωή τουρκομόγγολοι, λεπρίτες και καθυστερημένοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι ντροπή σήμερα να υπάρχουν Έλληνες που να στηρίζουν το βρομερό και ξενόφερτο ΚΚΕ που στήριξε τον Κεμάλ Μουσταφά στην Καταστροφή της Σμύρνης .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αριστεροί και δεξιοί δήθεν πατριώτες μήπως έγιναν ένα και το αυτό;
  Ποιαν στάση κράτησαν στο επεισόδιο της κατάρριψης του ρωσικού
  αεροσκάφους;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καμία στάση δεν κράτησαν όλοι αυτοί αλλά κατέβασαν τα παντελόνια τους εγκληματίες της ΝΤΠ όταν έγινε το επεισόδιο της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους.

   Διαγραφή
 6. Τα κουμμούνια ήταν μια ζωή προδότες και ρεντίκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου ψέλλισαν έστω μια
  λέξη ενάντια στον Ερντογάν ή στην Τουρκία;;;
  Ξέρουν πόσες παραβιάσεις του εναέριου χώρου της χώρας μας κάνουν
  καθημερινά οι Τούρκοι;;;
  Διαμήνυσαν στον Ερντογάν ότι και η Ελλάδα θα καταρρίψει τα τουρκικά
  αεροπλάνα, εάν εισέλθουν στη χώρα μας;;;
  Εμείς ως Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε την χώρα μας,
  όπως και η Τουρκία;;;
  Εάν άκουσε κάποιος καμιά δήλωσή τους, ας μας πληροφορήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η αριστερά ήταν και είναι η ΚΑΤΑΡΑ του Έθνους . ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . Λύματα των Υπονόμων . Το Γ........ ΚΚΕ βρομάει σπό συνωμοσίες και προδοσίες εις βάρος της Πατρίδος μας . Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ . ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο Νικήτα Χρουστσόφ, κομμουνιστής ηγέτης, παραδέχθηκε το 1957 ότι το σταλινικό καθεστώς εξόντωσε 1.600.000 πολίτες !!!
  Τα εγκλήματα του χιτλερισμού τα τονίζουν και τα ξανατονίζουν οι σταλινιστές
  και καλά κάνουν. Για τα εγκλήματα του σταλινισμού γιατί κάνουν
  μούγκα;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή