Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ...

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 3:35 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, στην οδό...

Ξενοφώντος, στο Σύνταγμα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Η περιοχή είχε αποκλειστεί εγκαίρως από την Αστυνομία, αφού είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο άνδρα στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Εφημερίδα των Συντακτών».  Ο άνδρας πιθανόν με αλλοιωμένη φωνή έδινε 40 λεπτά χρονικό περιθώριο έως την έκρηξη της βόμβας. Σύμφωνα με πληροφορίες έξω από την είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ εντοπίστηκε ύποπτος σάκος.
Αυτή την ώρα παραμένει αποκλεισμένη όλη η γύρω περιοχή, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροτεχνουργοί και οχήματα της Πυροσβεστικής. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και εξετάζει τις συνθήκες του συμβάντος. Είχε προηγηθεί η εκκένωση του χώρου πριν από την έκρηξη, του ξενοδοχείου Αμαλία αλλά και γύρω καταστημάτων καθώς υπήρχαν φόβοι για το ωστικό κύμα από την έκρηξη. 
Χθες τη νύχτα και πολύ πριν την έκρηξη υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την περιοχή. 
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για εγχώρια τρομοκρατία και αναμένουν την προκήρυξη με την ανάληψη ευθύνης. Ηδη κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής επιχειρεί να εντοπίσει υλικό από κάμερες με κινήσεις υπόπτων. 
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου