Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ: "ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ! ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ"!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Παρεμβάσεις-Προτάσεις

Δελτίο Τύπου 96

                                                                               23 Νοε.2015


   Γήπεδα 5Χ5 στο Χολαργό
Αντί της Επιχειρούμενης Εκμετάλλευσης Δωρεάν
Προσφορά στο Δημότη


Διαβάσαμε σήμερα με πολύ προσοχή τη δημοσίευση στο site " Βόρεια Γειτονιά "της πρόθεσης του ΔΟΠΑΠ να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση μίσθωσης των δύο γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου στην Κοινότητα Χολαργού, στερώντας από τους συμπολίτες μας, που τα έχουν πληρώσει και τα συντηρούν, τη δυνατότητα δωρεάν άθλησης, ιδιαίτερα στο σημερινό κακό έως τραγικό οικονομικό περιβάλλον για τους πιο πολλούς...


Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα Στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Ο Δήμος, στον οποίο ανήκει η ιδιοκτησία των χώρων αυτών, να αναλάβει τη διαχείριση των γηπέδων 5Χ5, μέσω μιας διαπαραταξιακής επιτροπής και με την συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, δηλαδή των συλλόγων γονέων και των αθλητικών σωματείων. Εάν ο Δήμαρχος εκτιμά ότι η επιτροπή αυτή δεν θα βοηθήσει όπως θα ήθελε, τότε ας αναλάβει ο Δήμος από μόνος του. Εφόσον μέσα σε ένα έτος δεν επιτευχθεί αποτελεσματική χρήση-διαχείριση κατά το διάστημα αυτό, ο Δήμος να κινήσει τις διαδικασίες ανάθεσης της εμπορικής εκμετάλλευσης σε τρίτους.

Τέλος προτείνουμε να φέρει ο ΔΟΠΑΠ  στο Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο σχέδιο διαχείρισης του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και άνοιγμα στην κοινωνία, προκειμένου το Συμβούλιο να αποφασίσει ανάλογα.

Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να επαίρεται για τα περίπου 5.000.000 Ευρώ Ταμειακά Διαθέσιμα που έχει και να περιμένει να εισπράξει 2.500 Ευρώ από την εκμετάλλευση των γηπέδων 5Χ5 χωρίς να τα προσφέρει στους συμπολίτες μας. Ας προσφέρετε και κάτι δωρεάν στους δημότες μας, δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας που όπως λέτε σας διακρίνει.Η πρότασή μας είναι μία και μοναδική.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ 5Χ5
ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ

3 σχόλια:

 1. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΝΑ ΓΙΕΝΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ.........ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...........ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ.....ΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 2000153246874 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κ. ΤΙΓΚΑ , ΟΤΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ .

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ - ΣΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΊΟ - ΓΙΑΤΙ?
  Ο ΔΟΠΑΠ ΑΝΑΝΈΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018
  ΑΡΑ : ΓΗΠΕΔΟ= ΚΥΛΙΚΕΊΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή