Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2016! ΑΠΟΘΗΚΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ...ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΕ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Σοκαριστική πρόβλεψη της Κομισιόν: “Στην Ελλάδα το 2016 θα έρθουν ...τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες”!

Ένα απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν διέρρευσε χθες στον κυριακάτικο τύπο. Το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου προκαλεί – δικαίως – φρίκη....

στον οποιονδήποτε κάτοικο της χώρας, αφού προβλέπει την ουσιαστική διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας από την άκρατη εισροή λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο κάνει πρόβλεψη για την είσοδο 3 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέσα στο 2016. Το νούμερο αυτό δεν είναι ενδεικτικό, αλλά ένας καθαρός υπολογισμός βάσει των ήδη υπαρχόντων στοιχείων περί της εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα το 2015.

Από αυτούς τους λαθρομετανάστες το έγγραφο κάνει λόγο για μετεγκατάσταση 120.000 μέσα σε 2 χρόνια. Κοινώς, οι ευρωπαίοι θα κάνουν διαλογή και θα μας αφήσουν 2.880.000 λαθρομετανάστες. Για να «χρυσώσουν το χάπι» κάνουν λόγο για την επίδραση των λαθρομεταναστών στο ΑΕΠ, τα δημοσιονομικά και την αγορά εργασίας, εννοώντας προφανώς ότι θα πέσουν οι μισθοί ώστε να βρουν εργασία οι «πρόσφυγες» και να μείνουν άνεργοι και άλλοι Έλληνες.

Μέσα στο έγγραφο, φυσικά, γίνεται λόγος και για την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας με κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, υπό την αιγίδα της Frontex, αλλά και η δημιουργία πολλών “hot spot”, ώστε να στεγαστούν όλα αυτά τα εκατομμύρια των «προσφύγων». Με απλά λόγια, το σχέδιο των «ευρωπαίων εταίρων» μας είναι να χάσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και να μετατραπούμε σε μία αποθήκη λαθρομεταναστών, από την οποία οι διεθνείς τοκογλύφοι όποτε το θέλουν θα διαλέγουν την αφρόκρεμα προκειμένου να τους στέλνουν να δουλεύουν στις χώρες τους.
eleysis-ellinwn.gr (τίτλος-μεσότιτλος: δικοί μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου