Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΗΣ, ΡΕΠΟΥΣΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ!

Στα 1830, με την ίδρυση του ελληνικού κράτους, εμφανίστηκε ο Αυστριακός Φαλμεράϋερ να αμφισβητήσει την ελληνική ράτσα. Υποστήριξε ότι το ελληνικό γένος δεν υπάρχει. Χάθηκε με την κάθοδο....

των αλβανικών και σλαβικών φύλων στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να επέλθει η μείξις των εθνών και ουσιαστικά να χαθεί η ...ελληνική ράτσα! Η δόλια αυτή αμφισβήτηση η οποία δεν στηριζόταν σε κανένα επιστημονικό δεδομένο, παρά σε αερολογίες, καταρρίφθηκε επιστημονικά τόσο από τους ιστορικούς (Παπαρηγόπουλο, Ζαμπέλιο), λαογράφους (Πολίτη), αλλά και ανθρωπολογικά. 
Σήμερα εμφανίζονται μπουρδολόγοι σαν τη Ρεπούση και τον Φίλη οι οποίοι αμφισβητούν τα πάντα σε σχέση με τον ελληνισμό. Η Ρεπούση ισχυρίζεται ότι η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι νεκρή, όπως επίσης ότι δεν υπήρξε Μικρασιατική καταστροφή, αλλά οι Έλληνες συνωστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης για να γυρίσουν στην Ελλάδα!!!
Ο δε Φίλης λέγει ευθαρσώς ότι δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων! 
Δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον Φαλεμράϋερ, μάλλον είναι χειρότεροι, διότι αυτοί λέγονται Έλληνες και όταν σκάβουν με τέτοιο τρόπο την ίδια την Ελλάδα δίνουν το δικαίωμα σε ένα σωρό μισέλληνες και ανιστόρητους να εξαπολύουν επίθεση σε βάρος της Ελλάδος. Όταν ακούνε αυτά οι Σκοπιανοί βγαίνουν με περισσότερο θράσος να οικειοποιηθούν τον Μέγα-Αλέξανδρο και την ιστορία του λέγοντας ότι είναι...απόγονοί του! Μην αμφιβάλλετε ότι πολιτικά φίδια σαν την Ρεπούση και τον Φίλη θα χάριζαν με ευχαρίστηση το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου