Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ! Τ' ΑΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΦΙΛΗ;

"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ";
γράφει ο Αρκάδας
Είναι ΝΤΡΟΠΗ να υπάρχουν Πόντιοι εδώ στον Χολαργό να ακούν τον ΑΘΛΙΟ κομμουνιστή Φίλη να χλευάζει τους εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες Έλληνες του ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ και να μην αντιδρούν. Πριν από πολλά χρόνια κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής οι τουρκομογγόλοι του Χασάπη Κεμάλ έσφαξαν βίασαν και έκαψαν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ εκατ. Έλληνες Αρμένιους και Ασσύριους σε μια καλά οργανωμένη ΓΕΟΚΤΟΝΙΑ, όπου η Φρίκη και τα.....

κτηνώδη ένστικτα των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του Κεμάλ Μουσταφά συγκλόνισαν τον κόσμο. Την εποχή εκείνη το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ είχε συνεργαστεί με τον Κεμάλ (Σύμφωνο Φιλίας ΛΕΝΙΝ- ΚΕΜΑΛ-ΚΚΕ) για τον διαμελισμό της Ελλάδος, στέλνοντας δύο ένοπλα μαρξιστικά σώματα στρατού (ΑΒΑΝΤΙ και ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ) τα οποία χτύπησαν τον Ελληνικό Στρατό πισώπλατα σφάζοντας αμέτρητους στην Σμύρνη . Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, οι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας. Το τέλος τους θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τις επερχόμενες γενιές .......
ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ 

ΑΡΚΑΔΑΣ ..

21 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ . ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή η αριστερά βγάζει προδότες και ανθέλληνες οι οποίοι συκοφαντούν την Πατρίδα μας κάθε μέρα και βρίζουν την ιστορία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι περίεργος να δω οι τοπικοί παράγοντες Χολαργού τι θέση θα πάρουν έπειτα από τις άθλιες δηλώσεις του συριζαίου Φίλη εναντίον της γενοκτονίας των Ελλήνων του ΠΌΝΤΟΥ . Το άρθρο είναι άξιο συγχαρητηρίων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τοπικοί παράγοντες του Χολαργού έχουν τις εξής επιλογές:
    * δεν θα ασχοληθούν καν, διότι είναι ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΙ, βολεμένοι, ανθέλληνες και συμφωνούν απόλυτα
    * δεν θα ασχοληθούν καν, διότι είναι ανιστόρητοι και δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται
    * θα ασχοληθούν και θα καταγγείλουν την αθλιότητα του χοντρόπετσου υπουργού τους (ας είμαστε και λίγο επιεικείς και ας τους δώσουμε μια ευκαιρία...)
    * δεν θα ασχοληθούν καν, διότι αφού ψήφισαν ΣΦΥΡΙΖΑ δυο φορές ... τώρα τι να πούνε;
    * δεν θα ασχοληθούν καν, διότι έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα. Για παράδειγμα, να βρουν ακατοίκητα οικήματα για να στεγάσουν όλη την χολέρα και την φυματίωση του πλανήτη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα με ψυχή και καρδιά να υπερασπίσουν την Πατρίδα . Λίγοι είναι αυτοί που θα βγουν μπροστά θυσιάζοντας τα πσντα για να κρατήσουν αυτή την χώρα όρθια . Οι συριζαίοι είναι ελεεινά ανθρωπάκια που γλύφουν όποιον τους ταίζει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αριστεροί στην Ελλάδα δεν έχουν μέσα τους Τιμή δεν έχουν Αξιοπρέπεια ούτε Ιερό και Όσιο . Έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο ΔΙΑΟΛΟ . Δοσίλογοι γενήθηκαν Ρουφιάνοι των τοκογλύγων θα πεθάνουν και θα χαθούν στα αζήτητα της Ιστορίας . ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΛΟ ΓΕΝΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΝΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια Αρκάδα, έχεις ψυχή, έχεις φιλότιμο, είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, με απ' ευθείας γραμμή αίματος με τους ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ !!
    Σε αντίθεση με τους εθνοπροδότες που κατάγονται από τους Μογγόλους και οι πρόγονοί τους έσφαζαν τους Έλληνες του Πόντου, τους Ίωνες (μικρασιάτες) εσύ έχεις την απεριόριστη εκτίμησή μας. Είναι τιμή μου και περήφανος που είσαι φίλος μου !!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΝΙΠΠΕ να είσαι φίλος μου στα Πέτρινα χρόνια που ζούμε . Χρόνια ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ από τους σρουρσίους των υπονόμων τους προσκυνημένους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ της Ξενόφερτης αριστεράς . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τότε, το προδοτικό Σ.Ε.Κ.Ε. πρόδρομος του σημερινού Κ.Κ.Ε. έκανε τα πάντα για να διαλύσει το στράτευμα, το ηθικό των στρατιωτών μας, με εντολή των σιωνιστών αφεντικών τους. ΠΡΟΔΟΤΕΣ σε όλη τους την ζωή, ή καλύτερα, αφού είναι σίγουρο ότι δεν είναι Έλληνες, αλλά κάτι άλλο, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ, αυτό είναι οι κκέδες, τίποτα λιγότερο από κατάσκοποι, που διενεργούσαν κατασκοπία για λογαριασμό του εχθρού !! Το ίδιο κάνουν και σήμερα οι μεταλλαγμένοι αριστεριστές της ''πορδής'' .
    Γι' αυτό πριν 50-60 χρόνια, οι συλληφθέντες κκέδες εκτελούνταν, όχι για εσχάτη προδοσία μόνο, αλλά και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ !!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο απόσπασμα, όπως τότε...στο απόσπασμα ρεεε !!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλήθεια που είναι Πόντιοι Χολαργού Παπάγου ; Δεν τους δίδαξαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια ; Τα ξέχασαν όλα ; Δεν γνωρίζουν τίποτα για την σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ψυχών ; Γιατί ένας αλήτης βρίζει κάθε λίγο τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ ; Γιατί δεν τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''Μεγάλες'' αλήθειες λες ΑΡΚΑΔΑ, για τους πολιτικάντηδες, αυτά τα τομάρια που υποδύονται τους πρωθυπουργούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ό,τι με εντολή ''εκτελούν συμβόλαιο θανάτου του Ελληνισμού'' !!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσιράκια των μαφιόζων τοκογλύφων εβραίων είναι οι αριστεροί της προδοσίας και υποταγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο του Ελευθέριου Σταυρίδη ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ( ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ) πρώην Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ . Ειδικά στην 5η σελίδα γρσφει πως το βρομερό ανθελληνικό ΚΚΕ σχεδίαζε την εξόντωση της Ελληνικής Φυλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για το άρθρο .. Η Πατρίδα έχει ανάγκη από Πατριωτικές φωνές . Η αριστερά είναι το σκουπιδαριό της Ελλάδας . Είναι όλοι τους ανθέλληνες . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ; ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ . ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δούλευα πολλά χρόνια στον Ριζοσπάστη και οι ξεφτιλισμένοι οι κκεδες μου έφαγαν πολλά λεφτά και με απέλυσαν χωρίς να με αποζημιώσουν . Είμαι άνεργος με τρία παιδιά και δεν ξέρω τι να κάνω . Έχω μισήσει την αριστερά όσο τίποτα στον κόσμο . Το άρθρο με συγκλόνησε εμένα και την οικογένεια μου . Μόνο η πατρίδα μας έχει μείνει . Οι πολιτικοί είναι απατεώνες ιδίως τα καθάρματα της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Βραχιολίδη συγχαρητήρια που δημοσιεύεις τέτοια άρθρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός ο αισχρός του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλει την μνήμη εκατ. Ελλήνων που σφαγιάσθηκαν στην Μικρά Ασία και δίνει άφεση αμαρτιών σε αιμοσταγείς δολοφόνους . Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ας καταλάβουν επιτέλους ότι αυτό το κόμμα δεν έχει μέσα του ανθρωπιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χιλιάδες οι ΟΧΘΡΟΙ . Αμέτρητοι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ . Γέμισε ο τόπος αριστερούς ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ .Σε λίγο θα χαρίσουν την Μσκεδονία μας στους Γυφτο σκοπιανούς . Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και η ΑΓΝΟΙΑ έχουν κυριαρχίσει παντού . Δεν υπλαρχει ΣΕΒΑΣΜΌΣ στους ΝΕΚΡΟΥΣ σε αυτή την χώρα . Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ . Πλησιάζει η μέρα . Μαζί σου ΑΡΚΑΔΑ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή