Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ; ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των πολιτών. Θα πετάξουν.....


έξω από τα σπίτια τους και αυτούς που έχουν ως μοναδικό σπίτι/πρώτη κατοικία αυτή που προσπαθούν να ξεχρεώσουν! Οι τοκογλύφοι έδωσαν εντολή και οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ την εκτελούν! 
Πού είσαι κυρία Καφαντάρη; Εξελέγης βουλευτής αρκετές φορές, κυρίως με τις ψήφους των Χολαργιωτών και σήμερα το κόμμα σου ανοίγει την πόρτα της κολάσεως σε 7 κατοίκους της περιοχής των οποίων τα σπίτια θα βγουν στο σφυρί, στον πλειστηριασμό! 
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Όλη η ιστορία της ...διαπραγμάτευσης με τους δανειστές εκεί αποσκοπούσε: στο να αρπάξει τα σπίτια του λαού και να τα δώσει στους τοκογλύφους! 

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορεί, είναι κουρασμένη... ''στάθηκε όρθια'' πολλή ώρα στο ΑΤΜ της βουλής, για να ''σηκώσει'' το παραδάκι της, όταν η κυβέρνησή της έκλεινε τις τράπεζες και επιβάλλονταν τα Capital controls ..!
    Που να τρέχει τώρα και να στέκετε με γόβες και μέσα στο κρύο, για τους συμπολίτες...άλλωστε δεν ευθύνεται η ίδια για τους πλειστηριασμούς... εμείς οι ηλίθιοι φταίμε που ψηφίζουμε, τέτοιους βουλευτές, για να μας εκπροσωπούν και να μας προστατεύουν από τους ''καλούς τραπεζίτες-τοκογλύφους''.-
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή