Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ...ΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 33ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ξεκινάει σε λίγες ώρες ο 33ος Μαραθώνιος δρόμος της Αθήνας. Η κλασική διαδρομή, η αυθεντική, η πιο δύσκολη και η πιο δημοφιλής στον κόσμο θα υποδεχτεί περίπου 16.000 αθλητές στην εκκίνησή της. Ανάμεσα στους ήρωες αθλητές θα είναι και πολύ φίλοι μας, δικοί μας άνθρωποι. Παρουσιάζουμε μερικούς. 
Δείτε:


Πάνω, ο Γιάννης Κεχρής, ένας πραγματικός ήρωας που έχει τρέξει δεκάδες Μαραθώνιους και με σπουδαίο ατομικό ρεκόρ 3.07'

Ο Δημήτρης Τούτουζας. Τρέχει τον 3ο του Μαραθώνιο. Ένας ακόμη ήρωας. 

Ο Παύλος Μπασδέκης είναι ημίθεος, δεν είναι απλά ήρωας. Στα 70 του χρόνια έχει τρέξει δεκάδες Μαραθώνιους, ενώ πρόσφατα έτρεξε για 2η φορά τον Φειδιππίδειο δρόμο, μια απόσταση 246 χλμ (Αθήνα-πάρτη), καταλαμβάνοντας μάλιστα την 7η θέση στη γενική κατάταξη. Ο Παύλος έχει τους Μαραθώνιους δρόμους για...πασατέμπο!
Ο Γιάργος Τριτάκης είναι ένας αθλητής-πρωταθλητής. Με παλαιό ατομικό ρεκόρ 2.42', είναι παλαιός αθλητής του Πειραϊκού και φανατικός Πανιώνιος! Θα τρέξει έναν ακόμη από τους δεκάδες Μαραθώνιους που έχει τρέξει στη ζωή του. 
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος (αριστερά πίσω) στα 60 του χρόνια τρέχει τον 10ο του Μαραθώνιο, Είναι ένας ακόμη μεγάλος ήρωας. Σημειωτέον ότι ο Δημήτρης έχει τρέξει μαραθώνιες διαδρομές σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Νορβηγία, Γαλλία κ.λ.π.
Ο μεγάλος άτυχος και καλύτερος αθλητής όλων των προηγούμενων (εδώ και μερικά χρόνια), είναι ο Άγγελος Ζήσης. Τρέχει σαν...αέρας, αλλά ένας τραυματισμός του τον αφήνει εκτός της μεγάλης διοργάνωσης του Μαραθωνίου της Αθήνας. Του ευχόμαστε περαστικά!
Η Κατερίνα ξεκίνησε ξαφνικά τον αθλητισμό πριν από 3-4 χρόνια. Της μπήκε το μικρόβιο και...καταπίνει τον ένα Μαραθώνιο μετά τον άλλο. Κυριολεκτικά πετάει, κατέβηκε τις 4 ώρες και πάει για νέο ρεκόρ, πιθανόν κάτω από 3.45'.
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Να δώσουμε τις ευχές μας και στην Κατερίνα Μοναστιρλή, παλαιά Χολαργιώτισσα που έρχεται από το Λονδίνο όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, για να τρέξει τον πρώτο της Μαραθώνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου