Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠ.ΕΘ.Α ΜΕΤΑ ΑΠΟ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

«Δύο χρυσά σπαθιά, επάνω σε έναν χρυσό κύλινδρο που φέρει το επίσημο απόφθεγμα:« «Vigilia Pretium Libertatis» (Η Επαγρύπνηση είναι η τιμή της Ελευθερίας) παρουσιάζει το έμβλημα του Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE) που βρίσκεται στη Μόνς του Βελγίου.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
7 Οκτωβρίου 2015



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, συναντήθηκαν εκεί με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Πτέραρχο Philip Breedlove.

Κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος στη....


Νοτιανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, επισημάνθηκε η σημασία της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Όπως επισήμανε ο Πτέραρχος Philip Breedlove είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.



Η Αθέατη γνώση, κατόπιν εκτενούς έρευνας, εντόπισε την απόκρυφη σημασία του μυστηριώδους εμβλήματος το οποίο όπως θα σας αποδείξουμε είναι ενα καθαρά μασονικό σύμβολο που υιοθετήθηκε από το ΝΑΤΟ.




Το έμβλημα του ΝΑΤΟ, απεικονίζει δύο φύλλα ελιάς σε χρυσό στο κάτω μέρος του κυλίνδρου, τα οποία επι της ουσίας σχηματίζουν τον μασονικό γνώμονα και δείχνουν την αφοσίωση των εθνών του ΝΑΤΟ στην Λευκή Αδελφότητα και τον Σαμαέλ προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη, και τα ξίφη, τα οποία υποτίθεται δείχνουν τις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την διατήρηση της ειρήνης, δεν παρουσιάζουν τίποτα περισσότερο από τον τεκτονικό διαβήτη.

Η θέση των σπαθιών, σήμφωνα με την επίσημη περιγραφή από το ΝΑΤΟ υποτίθεται παράγουν το γράμμα «Α», που εκπροσωπεί τη Συμμαχία (Alliance). Εντός του κυλίνδρου, και πίσω από τα ξίφη, είναι δώδεκα ασημένια φύλλα που δηλώνουν τους αρχικούς υπογράφοντες της Συνθήκης του Βορείου Ατλαντικού. Παράγουν, από την θέση τους, τις ακτίνες ελπίδας οι οποίες στην πραγματικότητα συμβολίζουν την αναπαράσταση του θεού Ήλιου ΜΑΤΣ Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος Σαμαέλ ο οποίος θ αστείλει τον υιό του να κυβερνήσει τον πλανήτη..

Το όλο σχέδιο είναι επάνω σε μια ασπίδα από σκούρο πράσινο, η οποία αντιπροσωπεύει τα ειρηνικά δάση και τα χωράφια της Ευρώπης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Στρατού Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, ο πρώτος Ανώτατος Διοικητής Ευρώπης (SACEUR), ζήτησε από τα μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού να προτείνουν ιδέες για ένα λογότυπο όπου θα συμβολίζει τους σκοπούς και τους στόχους των εθνών του ΝΑΤΟ. 

Ο Γραμματέας του προσωπικού, ο συνταγματάρχης Ρόμπερτ Γούντ, από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος κατέστει υπεύθυνος για την προετοιμασία του εμβλήματος, περιέγραψε την εξέλιξη του ως εξής:

Θα ήταν δύσκολο να το χρεώσει κανείς μεμονωμένα. Η βασική ιδέα ήρθε από το σκίτσο που υποβλήθηκε από τον κ Arthus Bertrand (ένας σχεδιαστής στο Παρίσι). Αυτό αποτελείτο από έναν κύκλο γύρω από το χάρτη του Δυτικού ημισφαιρίου και περιλάμβανε τα δυο σπαθιά, όπως χρησιμοποιούνται στο τελικό σχέδιο. 

Η προτεινόμενη επιγραφή, όμως, ήταν «Si Vis Pacem Para Bellum.» (Αν επιθυμείτε την ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο.) Έπρεπε να απορρίψουμε αυτό το απόφθεγμα, δεδομένου ότι δεν αντικατοπτρίζει τους σκοπούς της SHAPE. Αλλά αυτό το σχέδιο είχε προσκομίσει την αφετηρία μας. Η ιδέα με τα « δώδεκα φύλλα»προτάθηκε από τον κ Arthur Du Bois, εραλδικό εμπειρογνώμονα του στρατού των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον. Πρότεινε επίσης τα φύλλα ελιών.

Οπως καταλαβαίνετε, τα άτομα αυτά που ορίστικαν να δημιουργήσουν το έμβλημα ήταν Τέκτονες οι οποίοι αποτύπωσαν τα σύμβολα των Illuminati και των ελευθεροτεκτόνων. 


Την παραπάνω φωτό, πήραμε από την ιστοσελίδα ebay η οποία πουλάει το λογότυπο του ΝΑΤΟ με την επιγραφή "Vigilia Pretium Libertatis" σε Τεκτονικά αναμνηστικά κλίπ γραβάτας.  

Οπως διαβάσατε και στην αρχή του άρθρου η διαφορά σε σχέση με τους προκάτοχούς του Υπουργούς Αμυνας είναι ότι, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Αυτό δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα. Ετοιμάζουμε ήδη άρθρο που αποδεικνύει την τεκτονική δραστηριότητα του Πάνου Καμμένου και γι' αυτό κάναμε αυτή την αναφορά, για να γνωρίζουν όλοι ποιό είναι το ποιόν αυτού του ανθρώπου που υποδύεται τον ρόλο του πατριώτη. 


atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου