Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της διαψεύδει τις κατηγορίες ότι μέλη της πρωταγωνίστησαν στον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ κ. Κουμουτσάκου. 
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν σήμερα στο πλευρό των....

Ελλήνων Ποντίων ενάντια στην ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι ενόχλησε τα ανδρείκελα του μνημονιακού τόξου.

Ένας νέος κύκλος λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύθηκε από όλο το βρώμικο κύκλωμα κομμάτων και καναλιών. Η αφορμή δόθηκε από την επίθεση κατά Κουμουτσάκου, με την οποία η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία απολύτως σχέση και από την πρώτη στιγμή καταδίκασε.

Έτσι, τα φώτα της επικαιρότητας έφυγαν από το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη και τη μνημονιακή λαίλαπα και στοχοποίησαν για χιλιοστή φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Όσα ψέμματα όμως και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσες "χρυσαυγειάδες" και να στήσουν τα κανάλια της διαπλοκής, θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον Αγώνα για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα".
Δείτε τα βίντεο από τον ξυλοδαρμό του κ. Κουμουτσάκου, όπου διακρίνονται πεντακάθαρα τα πρόσωπα όσων τον χτύπησαν: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου