Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ & ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΙ ΞΥΔΗ!

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ 2009! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ νυν ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ   300 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ...ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ! 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!  
Σχόλιο δικό μας: Επειδή μερικοί ρωτούν για ποιο λόγο στρεφόμαστε κατά του Δημάρχου δημοσιεύοντας τέτοιες αποκαλύψεις , υπογραμμίζουμε ότι: δεν στρεφόμαστε σε καμία περίπτωση κατά του Δημάρχου. Όπως όλα τα sites, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια ή οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αναγιγνώσκουν και επισκοπούν τον Τύπο, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Όταν μια εφημερίδα βγαίνει με αποκάλυψη-βόμβα, εμείς πρέπει να κάνουμε τον...Κινέζο ή τον...νεκροθάφτη; Μια εφημερίδα αποκαλύπτει, διαμορφώνει εξελίξεις και το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα απαιτεί να αναδημοσιεύουμε τα του τοπικού Τύπου. 

Δεληγιάννης: Κύριε Στάικε πληροφορηθήκαμε ότι έχετε καταθέ­σει στον Δήμο μας την μελέτη κατασκευής του Πολυιατρείου - ΚΑΠΗ που πρόκειται να ανεγερθεί επί της οδού Εθνικής Αμύνης. Και μάλιστα υπό....

μορφήν δωρεάς, αφού η προσφορά σας έχει ήδη εγκριθεί και έχει γίνει αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την απόφαση 152/2009 με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2009 ημέρα Πέμπτη. Επειδή η παραπληροφόρηση οργιάζει στις μέρες μας, σας ρωτάμε ευθέως να μας πείτε την άποψή σας επ αυτού.
Στάικος: Κύριε Δεληγιάννη σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να εκθέσω την άποψή μου επί ενός τόσο σοβα­ρού θέματος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, λαμβά­νοντας υπ όψιν τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η πατρίδα μας, σε σημείο που άνθρω­ποι της διπλανής πόρτας να έχουν φτάσει στα όρια οικονομικής εξαθλίωσης. Θα σας εκθέσω τα γεγονότα με χρονολογική σειρά. Πράγματι, πριν δύο περίπου μήνες εντελώς τυχαία διάβασα στο διαδίκτυο ότι προ­κηρύσσεται διαγωνισμός για την μελέτη κατασκευής του κτιρίου που θα στεγάσει το Πολυιατρείο και ΚΑΠΗ στον Παπάγο επί της οδού Εθνικής Αμύνης, σε οικόπε­δο που απαλλοτριώθηκε υπέρ του Δήμου μετά από πολυετείς αγώνες του πρώην δημάρχου Βασίλη Ξύδη. Τότε θυμήθηκα ότι το 2009 είχα εκπονήσει την μελέτη για το συγκεκριμένο κτίριο και την είχα προσφέρει στον Δήμο η οποία έγινε δεκτή με την υπ αριθμόν 152/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώτη φωτό κάτω) την οποία ήδη μου αναφέρατε. Επισκέφτηκα κατ αρχήν την Αντιδή­μαρχο Τεχνικών έργων κα Αρβανίτη με την οποία συν­δέομαι με πολυετή φιλία και της ανέφερα το γεγονός. Με παρέπεμψε στον κο Δήμαρχο και καλό μου φίλο Ηλία Αποστολόπουλο, ως όφειλε. Εξέθεσα την σκέψη μου και την εύλογη απορία μου ταυτόχρονα, γιατί να προκηρύσσεται διαγωνισμός με αμοιβή περίπου 300.000 ευρώ, για κάτι το οποίο ήδη υπάρχει. Του είπα ότι είμαι πρόθυμος να επανεκτυπώσω τα ήδη εκπονηθέντα αρχιτεκτονικά σχέδια και να προχωρήσουμε στην έκδοση οικοδομικής αδείας. Ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί ώστε να εξοικονομηθεί αυτό το ουδόλως ευκαταφρόνητο ποσόν των 300.000 ευρώ περίπου και να διατεθεί σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς. Του είπα μάλιστα ότι για το τυπικό του θέματος κατέθεσα αντί­στοιχη πρόταση με αριθμό 23/60 στις 2 Οκτωβρίου 2015. Μου είπε χωρίς να μου εξηγήσει τους λόγους ότι είναι αδύνατον να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και θα εξε­τάσει το θέμα μου και θα με ενημερώσει σχετικά. Μετά από δύο μήνες δεν έλαβα καμία απάντηση και όπως πληροφορούμαι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο με την επιλογή πέντε υποψηφίων από τους είκοσι δύο που έλαβαν μέρος και επίκειται το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών για να κατοχυ­ρωθεί σε έναν από αυτούς.
Είναι πράγματι λυπηρό να σπαταληθεί ένα τόσο σοβαρό ποσόν, ενώ θα μπορούσε να εξοικονομηθεί για άλλους σκοπούς, για παράδειγμα να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την ευκαιρία που μου δώσατε να εκθέσω τις απόψεις μου. Όσο μπορώ και όσο μου επι­τρέπουν οι δυνάμεις μου πάντα θα βρίσκομαι ανιδιοτε­λώς στο πλευρό των συνδημοτών μου, όπως άλλωστε κάνω επί μια δεκαετία περίπου.





Η Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου ΠΑΠΑΓΟΥ κ. Ξύδη προς τον κ. Στάικο για την προσφορά του της δωρεάν μελέτης των πολυιατρείων - ΚΑΠΗ Παπάγου

Ακολουθεί σειρά πολλών εγγράφων τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας!

12 σχόλια:

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΞΟΦΛΑΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω κομπίνα !!! Ο Λιάκος εξελίχθηκε σε μέγα λαμόγιο. Περιμένουμε την απάντησή του. Άν ισχύουν όλα αυτά που γράφει ο Βραχιολίδης τότε του βγάζω το καπέλο. Τους ξεπέρασε όλους. Και δεν του φαινότανε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ? Ο ΚΕΧΡΗΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ? ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ . ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαγγελέας και Δικαιοσύνη. Μόνο έτσι θα σταματήσουν οι ρεμούλες. Τι άλλο θέλετε ρε ξεφτίλες καραμπινάτη κομπίνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Deligiannis elege oti o Kexris den milaei. Na mia eykairia na milisei. An den milisei twra pote 8a milisei.H mipws kai aytos fobatai ton dimarxo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια απόδειξη ότι όλοι ίδιοι είναι και όλοι κοιτάζουν την τσέπη τους. Δεν υπάρχει ελπίδα σ αυτή τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ" ΑΜΕΣΑ. Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβασα προσεκτικα το αρθρο και διερωτωμαι το εξης. Αφου η μελετη υπηρχε απο το 2009 γιατι ο απερχομενος Ξυδης δεν ενημερωσε τον Αποστολοπουλο για αυτο ; Θελει οντως πολυ ψαξιμο το θεμα και ελπιζω να μη το θαψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φροντίστε πρώτα... να πάρετε εξοπλισμό για τ' οδοντιατρείο των πολυιατρείων του δήμου ,στην δημοτική κοινότητα Χολαργού ,που κοστίζει ελάχιστα ευρώ,να εξυπηρετούνται οι πολύπαθοι ...δημότες ,γιατί οι εθελοντές ιατροί όσο και αν θέλουν να βοηθήσουν ,δεν είναι και υπεράνθρωποι,και μην προκαλείτε συνέχεια....
    Μια πολυδάπανες εκδηλώσεις ,μια υπέρογκα ποσά για την ευζωία των ζώων ,μια για το ένα ,μια για τ' άλλο ,όλο πως θα χαλάμε ...χρήματα ,'οταν κάποιοι πεινάνε και δεν έχουν που να κοιμηθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή