Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ! ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! 13 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Η ελληνική ναυτιλία για μια ακόμη φορά έδειξε την παγκόσμια δύναμή της. Όμως, οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, οι εχθροί της Ελλάδος που βρίσκονται εντός της ΕΕ θέλουν να την τσακίσουν και αυτή. Γι’ αυτό τον λόγο μέσω του Τσίπρα ετοιμάζουν μέτρα για την εξόντωσή της.
Ο Τσίπρας παίζει τον πιο δόλιο ρόλο για τη διάλυση...

κάθε ελληνικού στοιχείου.

Διαβάζουμε τα στοιχεία της εντυπωσιακής πρωτιάς της ελληνικής ναυτιλίας από το pronews.gr

από τον Θεόφραστο Ανδρεόπουλο
Στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλίας και με μεγάλη διαφορά βρίσκεται η ελληνική ποντοπόρος ναυτιλία, ενώ 13 Ελληνες εφοπλιστές είναι μεταξύ των 100 σημαντικότερων του κλάδου, δείχνοντας την τεράστια δυναμική που έχει η χώρα σε έναν παραγωγικό τομέα που οι ξένοι "εταίροι" βασικά το Βερολίνο, κάνει ότι μπορεί για να απομακρύνει από την χώρα και κατ'αυτό τον τρόπο να αδυνατίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ελληνική οικονομία και να κρατήσει ελεγχόμενη την Ελλάδα από τα κέντρα που την κρατούν "δεμένη χειροπόδαρα".
Σύμφωνα, με την ετήσια επετηρίδα «Lloyd’s List Top 100 2015», η ελληνική ναυτιλία ελέγχει 334,649 εκατ. τόνους dwt χωρητικότητας 60 εκατ. Δεύτερη έρχεται η Ιαπωνία και ακολουθεί η Κίνα.
Από τους Ελληνες εφοπλιστές ξεχωρίζει ο Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος είναι πέμπτος στη λίστα των 100, όχι μόνο για τον στόλο του δυναμικότητας 26,8 εκατ. τόνων, αλλά και την επιρροή του.
Ο κ. Αγγελικούσης ακολουθεί μια οικογενειακή παράδοση χρόνων, την οποία συνεχίζει με πολλές διακρίσεις.
"Το σημερινό επιχειρηματικό μου δημιούργημα δεν είναι μόνο δικό μου. Είναι αποτέλεσμα αφοσιωμένων στελεχών και των ναυτικών που ταξιδεύουν με τα πλοία των εταιρειών μας", είχε δηλώσει.
Οι άλλοι Ελληνες που ξεχωρίζουν στη λίστα είναι: η Αγγελική Φράγκου της Navios στην 16η θέση, ο Γιώργος Οικονόμου στην 17η θέση, ο Γιώργος Προκοπίου στην 18η θέση, ο Παναγιώτης (Peter) Γ. Λιβανός στην 21η θέση, ο Πέτρος Παππάς στην 31η θέση, ο Νικόλας Τσάκος στην 45η θέση, τον Πίτερ Γεωργιόπουλος στην 47η θέση, ο Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στην 48η θέση, ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος στην 52η θέση, ο Ευάγγελος Μαρινάκηςστη 65η θέση, ο Σίμος Παλιός στην 88η θέση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην 98η θέση
 
Ο Γιάννης Αγγελικούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου