Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ! ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ!

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ"
Σοκαρίστηκε είναι όσα μας αποκάλυψε Αιγύπτιος Χριστιανός ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στην Ελλάδα....


"Οι ισλαμιστές που έρχονται στη χώρα σας είναι στην πλειονότητά τους φανατικοί μουσουλμάνοι, αυτοί που ασπάζονται την ιδεολογία του τζιχαντισμού. Η Ελλάδα είναι στόχος των τζιχαντιστών και θέλουν να την κατακτήσουν για να εγκαθιδρύσουν το χαλιφάτο τους. Με τον ρυθμό που εισβάλλουν στην Ελλάδα και με δεδομένο ότι οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν κλείσει τα σύνορά τους, η χώρα σας σε ελάχιστο διάστημα θα γεμίσει από ισλαμιστές που θα αποτελούν πλειοψηφία στη χώρα σας. Εσείς, οι Έλληνες χριστιανοί θα γίνεται μειονότητα. 
Οι τζιχαντιστές είχαν και έχουν στόχο και τη χώρα μας και τη Συρία για το ισλαμικό κράτος τους, Η Συρία αντιστέκεται εδώ και χρόνια, στην Αίγυπτο όταν ήταν ο Μόρσι ήταν δικός τους. Απελευθέρωσε από τις φυλακές 17.000 τζιχαντιστές. Ευτυχώς όμως, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και τον έριξε. Οι τζιχαντιστές όμως έχουν στόχο να σκοτώσουν τον σημερινό ηγέτη της Αιγύπτου και να επαναφέρουν τον Μόρσι ή κάποιον δικό τους στην εξουσία. 
Εσείς στην Ελλάδα κινδυνεύετε και μοιάζετε αυτή τη στιγμή ως εύκολος στόχος για τους φανατικούς ισλαμιστές. Η χώρα σς κατακτιέται. Φαντασθείτε ότι με αυτό τον ρυθμό, σε λίγα χρόνια και με τις ελληνοποιήσεις των μεταναστών που θα κάνετε, μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία ισλαμιστής. Αν ανέβει στην εξουσία ισλαμιστής, τελειώσατε ως έθνος. Μόνο τις γυναίκες να σκεφθείτε που θα τις υποχρεώσουν να φοράνε μπούργκα, δεν θέλετε άλλο. Το έθνος σας χάνετε. Ξυπνήστε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου