Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: "ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ GAY!

Με πρωτοφανή τρόπο επιτέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στους Πολύτεκνους της Ελλάδας, απαντώντας σε έντονο ...

ύφος και με πολύ βαριές εκφράσεις στην επιστολή που έστειλε η Συνομοσπονδία τους σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.
«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Η έκρηξη του βουλευτή προκλήθηκε κατά την ανάγνωση από τον ίδιο αποσπάσματος της επιστολής των Πολυτέκνων, στην οποία καταγράφεται η αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, γράφοντας παράλληλα σε μία αποστροφή ότι «η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ' αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».
Η διατύπωση αυτή οδήγησε τον βουλευτή Δράμας να μιλήσει με τέτοιο τρόπο για τους Πολύτεκνους, σημειώνοντας επίσης στο ίδιο ύφος ότι «Οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε».
Το κείμενο της ανακοίνωσης της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων:
Η ΑΣΠΕ διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο νομοσχέδιο του «Συμφώνου Συμβίωσης» του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».
Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».
Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.
Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται  εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής  τους.
Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια  του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).
Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη  αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται  να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου.
koolnews.gr (τίτλος: δικός μας)

5 σχόλια:

 1. 98% των Ελληνων απεχθανεται τον μασωνο αποδομητη Καραγιαννιδη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μερικοί απεχθάνονται ό,τι είναι Ελληνικό και Ορθόδοξο.
  Τι θα γίνει λοιπόν;;; Θα εξαφανισθεί ό,τι ταυτίζεται
  με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμείς οι φυσιολογικοί, απεχθανόμαστε εσένα και την τσέπη σου, που γεμίζει με ευρώ από το ξεπούλημα που κάνεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, στην Ελλάδα και στους Έλληνες!
  Υπάρχει και η λύση της αυτοκτονίας, σκέψου το, μπορείς να προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία στο Έλληνικό Έθνος, απαλλάσσοντας από το τομάρι σου τους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
  ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολοκληρώνουν την καταστροφή που προκάλεσαν οι ληστοσυμμορίτες το '44 -'49. Οι ορδές των εγκληματιών, γνήσια τέκνα του Ζαχαριάδη, πυροβολούν κάθε τι Ελληνικό & Χριστιανικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ??? ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!! ΑΝ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΤΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΛΑΟ !!! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΒΟΛΑΙΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή