Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Ακόμη ένα δράμα θα παιχτεί, αυτή το φορά με γνώμονα τα εθνικά θέματα! Ο Τσίπρας είναι σίγουρα ότι θα είναι ο πρωθυπουργός που θα ξεπουλήσει και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Μαζί με τον Καμμένο έχουν συμφωνήσει στο σύνθετο όνομα (Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία) και απλά εμφανίζεται στο σικέ παιχνίδι ο Γκρουέφσκι να κάνει το βήμα υποχώρησης. Στην ουσία όμως πρόκειται για παράδοση...


της προδοτικής κυβέρνησης στους Σκοπιανούς! 
Ο Γκρουέφσκι λοιπόν δήλωσε ανοιχτός στην αλλαγή ονομασίας της χώρας του. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην Guardian, υποστηρίζει ότι είναι πρόθυμος να ανοίξει διάλογο με την Ελλάδα για το θέμα την ονομασίας υπό την προϋπόθεση ότι οποιαδήποτε ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος, θα τεθεί σε δημοψήφισμα στη χώρα του. «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, να ανοίξουμε διάλογο μαζί τους, και να βρούμε κάποια λύση».

Η διαφορά για την ονομασία αποτελεί το «αγκάθι» για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, τουλάχιστον έως ότου επιλυθεί η διαφωνία.

Η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα χαρίσει και το όνομα της Μακεδονίας στο μορφωμα των Σκοπίων! 

Υ.Γ. Η τελευταία εξέλιξη της στιγμής, σύμφωνα με την οποία ο Γκρουέφσκι αρνείται τις δηλώσεις του, αλλά λέει ότι πρόκειται για σχόλιο της εφημερίδος, δεν ανατρέπει τα όσα εκτιμούμε. Ξαναζεστάθηκε το θέμα προκειμένου να λήξει με συνοπτικές διαδικασίες σε βάρος της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου