Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: "ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ"!!!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος μας απέστειλε την παρακάτω απάντηση σε σχέση με το δημοσίευμά μας  
"Δημόσια Σύγκρουση Δημάρχου Αποστολόπουλου με τον Δ. Οικονόμου".  Διαβάστε την διάψευση του Δημάρχου και πιο κάτω ακολουθεί το δικό μας σχόλιο:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ‘ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
 ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ’


‘Κύριε Βραχιολίδη,
Το δημοσίευμά σας για δημόσια σύγκρουση ανάμεσα σε εμένα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Οικονόμου, είναι ανυπόστατο.
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αποτελεί αποκύημα...

νοσηρής φαντασίας.

Σας ενημερώνω ότι ουδέποτε ζήτησα την παραίτηση του κ. Οικονόμου, ο οποίος είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες μου’.

Σχόλιο-απάντηση: Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για τη διάψευση, ωστόσο, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, δεν υπάρχει διάψευση ως προς το σύνολο του δημοσιεύματός μας και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια σύγκρουση στο δημοτικό συμβούλιο, ειμή μόνον ο κ. Αποστολόπουλος διαψεύδει ό,τι έχει να κάνει με πληροφορίες στις οποίες-τονίζουμε ξεκάθαρα- ότι ο Δήμαρχος "φέρεται να ζήτησε έγγραφη παραίτηση του Δ. Οικονόμου". Αυτό το "φέρεται" από μόνο του διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για 100% γεγονός αλλά... "φέρεται". 
Κατά τα άλλα, το κυρίως δημοσίευμα, αυτό δηλαδή που έχει τον τίτλο "Δημόσια Σύγκρουση Δημάρχου Αποστολόπουλου με τον Δ. Οικονόμου", ο αγαπητός Δήμαρχος δεν το διαψεύδει, αλλά το χαρακτηρίζει αφοριστικά "αποκύημα νοσηρής φαντασίας"! 
Ποιος έχει νοσηρή φαντασία Δήμαρχε; Εγώ; Δεν υπήρξε δημόσιος διαξιφισμός ανάμεσα σε σας και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν εκνευριστήκατε επειδή δεν σας έδινε τον λόγο ο κ. Οικονόμου; Δεν αρνηθήκατε να τον πάρετε, όταν τελικά σας επέτρεψε να μιλήσετε; 
Σας παρακαλώ, αν δεν ισχύουν όλα αυτά να τα διαψεύσετε και όχι να τους φοράτε την ταμπέλα "αποκύημα νοσηρής φαντασίας". Δεν νομίζω να σας έχω δείξει ποτέ ότι είμαι φαντασιόπληκτος και πολύ περισσότερο νοσηρός! 
Μάκης Βραχιολίδης

11 σχόλια:

  1. "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ .." ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ. ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήσουν εσύ παρών ή παρούσα (κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία) και είδες το περιστατικό. Και καλό θα ήταν ο αγαπητός Μάκης να μας πει και ποιος δημοτικός σύμβουλος ου μετέφερε την εξέλιξη της υπόθεσης και των όσων έγιναν στο προσυμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη
    Είναι όπως τα λες.
    Όχι μόνο εκνευρίστηκε ο Δήμαρχος που δεν του έδωσε το λόγο ο Πρόεδρος αλλά οργισμένος όταν του τον έδωσε αρνήθηκε να τον πάρει.
    Δεν ήταν μόνος του ο Δήμαρχος στην αίθουσα, ήταν άλλοι τριάντα τρεις (33) που το άκουσαν.
    Τα ψέματα έχουν και τα όριά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθε καινούρια λέξη και είπε να αρχίσει να την χρησιμοποιεί.....``αποκυήματα΄΄. Μπράβο μπράβο, άντε και στην λέξη ``φενάκη΄΄ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, και ``φενακίζω΄΄ κλείνετε σε όλους τους χρόνους και αυτή....
    φενακίζω, φενακίζεις, φενακίζει, κλπ κλπ κλπ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΥ 2.44 ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ? ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΝΑΙ ΡΕ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ. ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΡΑ ? ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΓΑΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?
      ΕΣΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ?
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
      ΡΕΕΕΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ...ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕ ΜΑΚΗ...ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ..ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

      Διαγραφή
  7. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΡΑΚΙ . ΑΝΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΧΟΝΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
  8. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ Ο Κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ???????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ....ΟΛΟΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ....Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ε ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή