Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ! ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Να το θυμάστε. Η κυβέρνηση Τσίπρα πολτοποιεί ό,τι ισχύει επί αιώνες σε αυτό τον τόπο! Δεν θέλει μόνο αποεθνικοποίηση της χώρας, θέλει να δημιουργήσει κοινωνία διεστραμμένων και διαστροφικών πολιτών. Το...


σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων, οδηγεί στην κυβέρνηση στην κατάργηση και του νόμου  της παρά φύση ασέλγειας! 
Ο κ. Παρασκευόπουλος αποδέχεται την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα περί αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από συζητήσεις τροπολογίας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , στο πλαίσιο σχεδίου νόμου σχετικού με το Σύμφωνο Συμβίωσης. 
Όπως αναφέρει το voicenews.gr, η τροπολογία έχει κατατεθεί εδώ και μέρες, από πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Κ. Δουζίνας, Αν. Καββαδία, Χρ. Καραγιαννίδης, Γ. Ψυχογιός). Αυτό που υπογραμμίστηκε είναι  ότι «η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων, ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους». 
Ουσιαστικά πρόκειται για διαδικασία νομιμοποίησης της παιδεραστία;!  Μιλάμε ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας κτηνωδίας! Να υπενθυμίσουμε ότι ως «απαρχαιωμένο»  χαρακτήριζαν το 2013 το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα, οι ενώσεις των Ελλήνων Αδελφάτων κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις να το καταργήσουν, ενώ ακόμα και σήμερα απευθύνουν  στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ με ανοιχτή επιστολή για κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου, δέκα οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ.  (PoustiRiot, Athens Pride, Colour Youth, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, Σύνθεση – Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση, Έρευνα για το HIV / AIDS, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Thessaloniki Pride, Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – «Πλειάδες», Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι).

5 σχόλια:

  1. Η διεστραμμένη ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΛΗΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΙΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ του Βρομο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί το άρθρο 347 του Π. Κ έτσι ώστε ο βιασμός μικρού αγοριού παρά φύση από ανώμαλους φιλο συριζαίους να μην είναι ποινικό αδίκημα . Όσοι από εσάς στηρίζουν αυτό το Διεστραμμμένο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ που ισοπεδώνει κάθε ηθική αξία σε αυτό τον τόπο είστε η ΝΤΡΟΠΗ της κοινωνίας . Οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ των Τοκογλύφων μας έφεραν την φτώχεια την εξαθλίωση και τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ .. Οι ΑΛΗΤΕΣ της βρομο αριστεράς κατάστρεψαν την χώρα μας και μας γύρισαν στον Μεσαίωνα . Διεφθαρμένα ΤΟΜΑΡΙΑ οι ΛΑΘΡΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σιτίζονται χρόνια στα Δημόσια Ταμεία . ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστές και ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ της Σάρκες μας κάθε μέρα . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που τους ψήφισαν πρέπει να ντρέπονται. Οποιος δηλώνει οτι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απομονώνεται από την υπόλοιπη κοινωνία. Να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους με το στίγμα του οπαδού παιδεραστών & σοδομιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνα Ορέ ΡΑΓΙΑ.γιατί οι συριζαίοι θα βισσουν το παιδί σου και δεν θα μπορείς να κάμεις τίποτα . Ξύπνα Ορέ ΡΑΓΙΑ γιατί θα σηκωθούν οι Νεκροί πρόγονοι σου και θα σε κατασπαράξουν εάν δεν αντιδράσης . Είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ . Είναι ΝΤΡΟΠΗ οι βιαστές μικρών ψυχών να μην τιμωρούνται . Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό το ΣΚΥΛΟΛΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κουμάντο στον τόπο μας . Γ....... Ρε τους ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον καινούριο χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει Νομοσχέδιο όπου η κτηνοβασία θα είναι ελεύθερη στην Ελλάδα . Θέλουν να πηδάνε οι συριζαίοι χωρίς ποινικές διώξεις ελεύθερα σκύλους γάτες και κατσίκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή