Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ!

Δίνουμε το ντοκουμέντο της διαλογικής, δημόσιας σύγκρουσης του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις για όσα αποκαλύψαμε...

και να μην μένει η παραμικρή αμφιβολία για την αλήθεια των γεγονότων. Ελπίζουμε ο αγαπητός και σεβαστός Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς σε βάρος του Βραχιολίδη ότι όλα όσα έγραψε ήταν «αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας του». Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, O Βραχιολίδης δεν έχει δώσει δείγματα ούτε νοσηρού ούτε φαντασιόπληκτου!

Προσέξτε το βίντεο και την κίνηση που κάνει ο Δήμαρχος προς τον Πρόεδρο του ΔΣ με την οποία του ζητά τον λόγο. Ο κ. Οικονόμου του κάνει ένα νεύμα συγκατάνευσης, αλλά τελικά δίνει τον λόγο στην κα Βασάλου. Κι εκεί αρχίζει η σύγκρουση:
Δήμαρχος: Όταν ζητάω τον λόγο μου το δίνεις, αυτά είναι τα βασικά. Ο Δήμαρχος προηγείται….
Κύριε Πρόεδρε διαβάστε τον κανονισμό. Ο Δήμαρχος ζητάει τον λόγο, τον παίρνει, τον δικαιούται. Σας ζήτησα τον λόγο και δεν τον δίνετε. Τον δώσατε στην κα Βασάλου. Αυτό είναι κάτι σημαντικό.
Πρόεδρος Δ.Σ. (Οικονόμου):  Ορίστε, πάρτε τον λόγο.
Δήμαρχος:  Κύριε Πρόεδρε δεν θα μου δώσετε τον λόγο; Σας τον ζητάει ο Δήμαρχος, καταλαβαίνετε;
Πρόεδρος Δ.Σ. (Οικονόμου): Πάρτε τον.
Δήμαρχος: Δεν θα τον πάρω μόνος μου. Εσείς θα μου τον δώσετε που είστε Πρόεδρος.
Ο Δήμαρχος τελικά παίρνει τον λόγο, αλλά μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του υπάρχει συνέχεια…

Δείτε την. 


17 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ . ΑΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ. ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ. ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΆ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΗΚΥΜΑ....?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΟΥ ΌΛΟΙ ? ? ?????? ΈΧΕΙ ΚΑΒΑΛΉΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΆΜΙ...ΠΑΤΆΕΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΆΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα άλλα "αποκυήματα νοσηρής φαντασίας" . Ψέματα και από τον Δήμαρχο που ψηφίσαμε...Λυπηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι πολιτικοί που δεν χαϊδεύουν αυτιά δεν εκλέγονται.Ολοι μας το θέλουμε το ψεμματάκι μας.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτε με τον προλαλήσαντα. Δυστυχώς έτσι είναι . Για αυτό είμαστε άξιοι της μοίσρας μας , και με την κεντρική διοίκηση την οποία ψήφισε η πλειοψηφία παρά το τραγικό καλοκαίρι και με τον Δήμαρχο τον οποίο εμπιστεύτηκε το 60% των δημοτών και αποδείχτηκε φτηνός ψεύτης. Κρίμα επειδή είναι νέος άνθρωπος και ο κόσμος ήθελε μια αλλαγή μετά την εικοσαετία Ξύδη και Νικολάου. Μία από τα ίδια. Την επόμενη πενταετία θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν....

      Διαγραφή
    3. Ο Οικονόμου νομίζει ότι επειδή έχει τις πλάτες του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Βαρβιτσώτη ( που έλεγε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των Λαών κσι είναι δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημσία) θα γίνει μια μέρα Δήμαρχος . Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ειδικά στον Χολαργό . Βγάζει μια εφημερίδα και ουδέποτε έγραψε ένα άρθρο για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας η ένα Εθνικό Θέμα . Ακούει το όνομα Μέγας Αλέξσνδρος και βγάζει σπυριά ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ του Βαρβιτσώτη .

      Διαγραφή
  4. Χα χα ξεφτίλες χα χα κλαίω απ τα γέλια χάχα.πω πω ρεζιλίκι.την καρέκλα μην του πάρουν του χαλίφη Χα ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα ξεφτίλες χα χα κλαίω απ τα γέλια χάχα.πω πω ρεζιλίκι.την καρέκλα μην του πάρουν του χαλίφη Χα ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ 60.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι είναι γεγονός ο Βσρβιτσώτης είχε στηρίξει τους ΑΝΑΡΧΟΜΑΚΑΚΕΣ των Εξαρχείων που έκαιγαν την Ελληνική Σημαία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΕΖΥΡΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΩΤΗ . ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος γνωρίζει καλλά τι λουλούδι είναι ο Οικονόμου . Όσο για την εφημερίδα του δεν την διαβάζει κανείς . ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και Δήμαρχος ο Μαυρογιαλούρος Οικονόμου ρε παιδιά . Όχι και Δήμαρχος . Είναι κοντός και μικρούλης δεν έχει ΑΝΑΣΤΗΜΑ . ΧΑ ΧΑ ΧΟ ΧΟ ΧΙ ΧΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν νομίζουν ορισμένοι ότι με συνωμοσίες κσι σκοτεινά σενάρια θα χτυπλησουν πισώπλατα τον Δήμαρχο είναι εκτός τόπου και χρόνου . Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συσπειρώσουν δίπλα του πολλούς δημότες που δεν θέλουν τέτειες ανώμαλες καταστάσεις . Εάν ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος ξεκινήσει σναπλάσεις των οδών ΒΟΥΤΣΙΝΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ Αρκαδίου Υμηττού / Σαρανταπόρου και άλλων περιοχών θα ανέβει η δημοτικότητα του πολύ . ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ . Πρέπει να γίνει το Πολιτιστικό Κέντρο στο Πάρκινγκ της Περικλέους με ένα ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ . ΕΆΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΠΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ . ΘΗΣΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον εσύ είσαι ανώμαλος που υποστηρίζεις τον πιο άχρηστο δήμαρχο όλων των εποχών. Εκτός αν τα παίρνεις κι εσύ όπως πολλά τσιράκια του εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα περιμένεις άδικα να κάνει το παραμικρό. Το πολύ πολύ να βγάλει καμμιά εκατοστή φωτογραφίες ακόμη και να ανάψει άλλα τρία Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Έλα όμως που τα λαμπάκια δεν τρώγονται κααι ο κόσμος πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή