Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΡΕ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ:

Πριν από 2 περίπου ώρες, αυτός ο πολίτης, έτσι όπως ακριβώς τον....

βλέπετε μπήκε στο μετρό από σταθμό εκτός Αθήνας και κατευθύνθηκε προς το Νέο Κόσμο. Άλλαξε δηλαδή συρμό μετά το Σύνταγμα! Κουβαλάει ένα καρότσι που μοιάζει με της λαϊκής το οποίο ήταν φορτωμένο με διαφημιστικά φυλλάδια. Κανείς ελεγκτής δεν υπήρχε σε κανένα σημείο του σταθμού. 
Ούτε μέσα στο τραίνο ούτε έξω από αυτό, κατά την αλλαγή του συρμού, βρέθηκε κάποιος αρμόδιος να τον ελέγξει να δει βρε αδερφέ τι είχε μέσα στο καρότσι. Προσέξτε: το καρότσι είναι γύρω-γύρω τυλιγμένο με φύλλα από χαρτόκουτες με συνέπεια να μην φαίνεται το περιεχόμενό του. Πρέπει  κάποιος να πλησιάσει και να δει από πάνω τι έχει. 
Με άλλα λόγια, θα μπορούσε αντί για διαφημιστικά φυλλάδια να έχει βόμβες μολότωφ ή ακόμη χειρότερα, να είναι κάποιος τζιχαντιστής! Αυτά δεν τα σκέφτονται οι αρμόδιοι; Έχουν μυαλό; Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη, στο Παρίσι; Δεν βλέπουν τι μέτρα έχει πάρει το Βέλγιο; Τι περιμένουν;
Ο κύριος της φωτογραφίας δεν είναι βεβαίως τρομοκράτης, απλά χρησιμοποίησε αυτό το καρότσι για να μοιράσει κάποια φυλλάδια στον Νέο Κόσσμο. Όμως, το γεγονός ότι μπαίνει μέσα στο μετρό με αυτή την εμφάνιση και το καρότσι, θα έπρεπε να κινήσει την περιέργεια (αν όχι την υποψία) των αρμοδίων για να τον ελέγξουν! 
Τρίχες!!! 

4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ ΠΑΣ ΚΑΛΑ??,
    ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ?ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ?
    ΔΗΛΑΔΓ ΕΠΕΘΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΩΜΑΤΘΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ? ΔΓΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΙΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ Η ΜΑΠΑ ΣΟΥ???
    ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΛΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ

      Διαγραφή
    3. Δεν λέει κάτι το επίμεμπτο το άρθρο. Διάβασέ το ξανά και
      ξανά και ξανά μήπως το καταλάβεις ως γραμματισμένος
      άνθρωπος που είσαι.

      Ο αρθρογράφος πάνω από όλα βάζει τη σύνεση και τη
      σωφροσύνη. Εάν όλοι ενεργούσαμε με σύνεση, η χώρα μας
      δεν θα είχε φθάσει σε αυτήν την κατάντια.

      Διαγραφή