Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ! ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!



Κάτι πολύ πιο βαθύ...
Εκβιαστής ο Τάκης Μαυρίκος; Το πιθανότερο! - ονειρεύτηκε ρόλο νέου Κοσκωτά! Ο αρχιεκβιαστής και κυρίως εκμαυλιστής του Τύπου είναι το κράτος & τα κόμματα!

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

Ας αρχίσουμε από το ουσιαστικότερο: Ο αρχιεκβιαστής κι εκμαυλιστής του Τύπου είναι το κράτος και τα κόμματα! Αυτά διαχειρίζονται τη κρατική διαφήμιση και τη διανέμουν στα δικά τους...

 φαύλα παιδιά.΄Οπου βλέπετε διαφήμιση κρατικών φορέων (ΔΕΚΟ κ.λ.π)να ξέρετε πως τα έντυπα αυτά
( & blogs) δεν σας λένε την αλήθεια! Κράτος και κόμματα διαχειρίζονται τα κονδύλια του λαού για να εξασφαλίζουν τη σιωπή ή και τους ύμνους του Τύπου. ΄Ετσι τον εξαγοράζουν.. με τη κρατική διαφήμιση, την οποία διαχειρίζονται ακόμη και τσογλάνια των κομματικών περιφερειακών οργάνων. Γίνεται όργιο! Συμπέρασμα: Δεν μπορεί κανένας να εξασφαλίσει κρατική διαφήμιση ..αν δεν είναι προσκυνημένος και εξαγορασμένος.
Θα μπορούσε η περίπτωση Μαυρίκου να έχει ηρωϊκό χαρακτήρα.. διότι στοχεύοντας στην εξασφάλιση για τα ισχνά έντυπα του διαφήμιση.. θα τσάκιζε την χρόνια παράδοση η διαφήμιση να κατευθύνεται μόνο στα δικά τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ παιδιά... ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Θα μπορούσε ... αλλά περιέπεσε στον εκβιασμό... έστω και προς κοινούς εκβιαστές και εκμαυλιστές όπως είναι οι  κωλοκοματάρχες διαχειριστές της κρατικής διαφημισης! NAI TA KOMMATA KAI OI ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!! 
Συμπέρασμα: ΄Οπου βλέπετε διαφήμιση κρατικού φόρεα... εκεί να ξέρετε ότι δεν θα βρείτε την αντικειμενική αλήθεια... που υποτίθεται ότι ψάχνετε! 
Και φυσικά η λεπτομέρεια αφορά και τα blogs! Να ξέτευε επίσης ότι ΟΛΟΙ οι βουλευτάδες είναι παραγωγοί κρατικής διαφήμισης υπέρ εντύπων-blogs της περιφέρειάς τους ...για να τους βλογάνε τα γένια!


Ο ΨΕΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΙ... Ο ΚΟΥΓΙΑΣ..

Το απόστημα Μαυρίκου έσπασε πλέον... ο εκ του πουθενά εισβολέας στο Τύπο Μαρίκος, τυχοδιωκτάκτος κλασσικός ονειρεύτηκε να πιάσει την καλή δια της δημοσιογραφίας χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες και κατάπτυστες μεθοδεύσεις σύμφωνα με το κατηγορητήριο... το οποίο κατά την πείρα μας δεν φαίνεται να είναι μακράν της αληθείας.

Εξεβίαζε λένε κρατικές υπηρεσίες για να εξασφαλίσει ...κρατικές διαφημίσεις.
Καλή η στόχευση του..αλλά ο εκβιασμός είναι φρούτο που δεν μασιέται.
Και την πάτησε. Και ορισμένως του την είχαν στημένη του φούσκα εκδότη-δημοσιογράφου...Εκτός από τα ιδιώνυμα που έσερνε ο τυπάκος αυτός, φαίνεται ότι η σύλληψή του εμπίπτει σε ένα ευρύτερο πλάνο της αριστερής κυβέρνησης στο στρίμωγμα της ελευθερίας του Τύπου , την κατατρομοκράτηση του και τη τελική φίμωση του.Τα δείγματα τέτοιας γραμμής είναι ολοφάνερα σε όλους τους παρατηρητές.
Ο Μαυρίκος βρέθηκε ως εύκολος στόχος, μια και η περίπτωσή του μπάζει από πολλές πλευρές.

ΤΑ "ΘΟΛΑ" ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ!

Ερευνούμε τον φωστήρα αυτόν από καιρό κι είχαμε σχεδιάσει μάλιστα να σας τον παρουσιάσουμε την περασμένη εβδομάδα. Μας πρόλαβαν τα γεγονότα.Δεν είχαμε υπ΄όψη τους εκβιασμούς. Αφορμή για μας ήταν τα πνευματικά δικαιώματα ιστορικών τίτλων εφημερίδων που περιήλθαν και πως στα δικά του χέρια! Κάτι δεν μας κόλλαγε... Π.χ. το σήμα της ιστορικής ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ του Βλάση Γαβριηλίδη και των Μπότσηδων ήταν ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ενώ η Μαυρίκιος ΑΚΡΟΠΟΛΗ φέρει το βυζαντινό δικέφαλο αετό!

ΚΛΕΦΤΗΣ (...νόμιμα) ΤΙΤΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. Ο 

Τι ακριβώς συνέβαινε; Η έρευνα απέδειξε πολλά.Ο Μαυρίκος είχε στήσει καραούλι στην Υπηρεσία Σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου και στόχευε σε ορισμένους τίτλους  πιασάρικων εντύπων κι όταν διαπίστωνε ότι δεν είχαν ανανεωθεί ανά δεκαετία,-όπως προβλέπει ο Νόμος- τους χούφτωνε και προχωρούσε στην έκδοσή τους με δική του ιδιοκτησία πλέον.
Τούτο για μας και για τη δημοσιογραφική πρακτική είναι ανεπίτρεπτο-ανήθικο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Διότι παν νόμιμον δεν είναι ηθικόν!  Ο "κλεφταράς" Μαυρίκος νομικά είναι εν τάξει, ηθικά απλά μπάζει κι όχι μόνον!

Ο αληθινός δημοσιογράφος δεν αρπάζει τίτλους. ΄Εχει τόση φαντασία ώστε μπορεί να παράξει όσους καλούς τίτλους θέλει...
Κι εξ΄άλλου για όσους παρακολουθούν την ιστορία η επαναβίωση ιστορικών τίτλων εφημερίδων (όπως αυτές που "υιοθετούσε" με το νοσηρό εγκέφαλό του ο Μαυρίκος κάθε άλλο παρά ευτυχούν κυκλοφοριακά, όπως στην παλαιά καλή τους εποχή που έγραψαν ιστορία..ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ-ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΝ! Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τίτλοι των εφημερίδων που σούφρωσε ο Μαυρίκος- η κυκλοφορία τους δεν υπερβαίνει αριθμητικά τα μέλη των συγγενών του! Αλλά αξίωνε ο "μπαγάσας" κρατικές διαφημίσεις ..

Επ' αυτού υπάρχει μέγα πρόβλημα στην Υπηρεσία ΣΗΜΑΤΩΝ που ζητάει από τις μάρκες ντεποζέ -προϊόντων-εντύπων- να ανανεώνουν -έναντι λύτρων φυσικά- το σήμα τους. Κι αν το ξεχάσουν το σήμα μπορεί να το αρπάξει κάποιος άσχετος μουστερής, όπως ο Μαυρίκος εν προκειμένω! Θα πρέπει να ψάξουν τα ζωϊφια του δημοσίου να αναζητήσουν λύσεις -και υπάρχουν ώστε οι ιστορικές "φίρμες" να μην αλώνονται από τυχοδιώκτες κι άλλα αρπακτικά...

1 σχόλιο:

  1. Επειδή παρακολουθώ τις κυκλοφορίες των εφημερίδων, σας
    πληροφορώ ότι πριν δυο χρόνια περίπου έφθασε να πουλάει
    3.500 περίπου φύλλα, αριθμός καθόλου ευκαταφρόνητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή