Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΣΑ: "Ο ΦΡΑΓΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ"!!!

Επιβεβαιώνει ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των εκβιασμών...

δημοσιογράφος Τ. Μουσσάς τη σχέση που είχε ο τρίτος συλληφθείς, Χρ. Φράγγου, με το σύστημα στο Μαξίμου. Μιλώντας μέσα από τη φυλακή ο Μουσσάς αναφέρει ότι «ο κ.Φράγκου μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Είναι φίλος και του κ.Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης, ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κας Κάντζου. Θα κάνω μήνυση και στον κ.Καμμένο για ότι είπε».
Υπενθυμίζεται ότι μόλις άκουσε από τον Μητσοτάκη για τον 3ο κατηγορούμενο ο Τσίπρας εξερράγη και του ζήτησε να ανακαλέσει.
Ασφαλώς δεν μπορεί να πιστέψει κάποιος έναν κατηγορούμενο που είναι προφυλακισμένος και φυσικά θέλει να σωθεί. Όμως, θα πρέπει η Δικαιοσύνη να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση ώστε να μη μένουν σκιές για τον πρωθυπουργό ή για τον... Αρχιμανδρίτη. Να πάρουν τις τηλεφωνικές συναλλαγές του Φράγγου, να δουν αν μιλούσε και με ποια κυβερνητικά στελέχη, να ερευνηθούν οι δοσοληψίες που πιθανότατα είχε.
Έτσι ώστε να μη μένει τίποτε αδιερεύνητο και βεβαίως να μαθευτεί η αλήθεια για τη νέα διαπλοκή.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου