Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στο ΥΠΕΞ, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εσωτερικών, για τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης των τζιχαντιστών στη χώρα μας. Ο λόγος είναι....


ότι οι τζιχαντιστές, τρέφοντας θανάσιμο μίσος για τους Ρώσους οι οποίοι, όχι μόνο τους έχουν χαλάσει τα σχέδια στη Συρία, αλλά κυριολεκτικά έχουν αποδεκατίσει μεγάλο μέρος της δύναμής τους, θα θελήσουν να χτυπήσουν τη χώρα μας η οποία φιλοξενεί ετησίως μεγάλο αριθμό Ρώσων τουριστών! Πολλά οργανωμένα γκρουπ Ρώσων επισκέπτονται τη χώρα μας, ενώ φέτος, μετά το μποϋκοτάζ που έκαναν στους Τούρκους, αναμένεται τα τουριστικά ρεύματα των Ρώσων να αυξηθούν προς την Ελλάδα. 
Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στα προαναφερθέντα υπουργεία τα οποία, έχοντας λάβει ανησυχητικές πληροφορίες για τη δράση τζιχαντιστών στη χώρα μας...τρέχουν και δεν φτάνουν! 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου