Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ! ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Χολαργός, 28 Μαρτίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σηματοδότηση και καθαρισμός των δύο πρώτων μονοπατιών στον Υμηττό

Η άμεση γειτνίαση του Δήμου μας με τον Υμηττό αποτελεί το μεγαλύτερο «προνόμιο» της πόλης μας και βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής...


είναι η προστασία, αλλά και η ανάδειξη αυτού του μοναδικού θησαυρού.
Απόδειξη αυτού, το έργο της σηματοδότησης μονοπατιών στον Υμηττό, με σκοπό να κάνουμε το  πανέμορφο βουνό μας  προσιτό σε όλους, για μικρές και μεγάλες πεζοπορίες με άνεση και ασφάλεια.
Σηματοδοτούνται 50 χλμ μονοπατιών, μοιρασμένα σε 10 πεζοπορικές διαδρομές όλων των βαθμών δυσκολίας, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις (σύντομες διαδρομές, μεγάλες διασχίσεις, διαδρομές κατάλληλες για βόλτα όλης της οικογένειας, διαδρομές για πεζοπόρους σε άριστη φυσική κατάσταση).
Τα πρώτα δύο από τα δέκα μονοπάτια του Υμηττού είναι έτοιμα. Καθαρίστηκαν και σηματοδοτήθηκαν και περιμένουν όσους θέλουν να τα περπατήσουν.
Πρώτη διαδρομή: η διαδρομή 2 (1,9 χλμ, κυκλική διαδρομή γύρω από τον λόφο Κορακοβούνι).
Δεύτερη διαδρομή: η διαδρομή 3 (2,5 χλμ, κυκλική διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό το Κοιμητήριο Παπάγου).

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχ’εσεων


11 σχόλια:

  1. Δουλειές δεν τπαρχουν οπότε ας παμε να περπατήσουμε στο Κορακοβουνι !!! Ρε μας δουλεύετε ?? Δουλειές θέλουμε όχι μονοπάτια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κορακοβούνι το έχει καταπατήσει η ΕΥΔΑΠ . Παλιά είχαμε κάνει μεγάλες κινητοποιήσεις για να τους διώξουμε από τον Υμηττό . Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Υμηττό είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ . ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Όποιος περιμένει δουλειά από τον απατεώνα Τσίπρα την έβαψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να καθαρίσεις το βουνό δεν καθαρίζεις το Χολαργό που μας έπνιξε η βρωμιά . Ο οδοκαθαριστής περνάει μια φορά το μήνα. Άντε άχρηστε. Τα μονοπάτια σου λείψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε επισκεύασε κανένα πεζοδρομιο στο Χολαργό που είναι σπασμένα τα μισά και άσε τα βουνά στις αλεπούδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν τεράστια και σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν να αρπάξουν το τμήμα του Υμηττού γύρω από την Αγία Ελεούσα /ΕΥΔΑΠ (ενώσεις αποστράτων κλπ) . Όσοι δεν το γνωρίζουν η αδιαφορούν είναι εκτός τόπου και χρόνου .

      Διαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος καθάρισε τα δύο από τα δέκα μονοπάτια του Υμηττού. Μόλις καθαρίσει και τα υπόλοιπα οκτώ σε άλλα δύο χρόνια από τώρα θα κάνει μια τεράστια εκδήλωση όπου θα βραβεύσει τις κουκουβάγιες τις αλεπούδες τις καρακάξες και τα γαιδούρια που τον ψήφισαν. Πολλές φωτογραφίες και πολλά χαμόγελα !! Εύγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΙΛΥΣΣΟΥ . Η ΕΥΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ .

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ και εγώ κύριε Δήμαρχε πρέπει να γίνει ανάπλαση πεζοδρομίων που είναι σε άθλια κατάσταση . Η οδός Βουτσινά έχει τα χάλια της και πρέπει να ενακατασκευαστεί εξ ΟΜΟΚΛΗΡΟΥ .Είναι ένα παλιό αίτημα κατοίκων εδώ και δεκαετίες που πρέπει μια μέρα να γίνει πραγματικότητα . Έργα σαν αυτό στον Υμηττό θα σας αναδείξουν πάλι Δήμαρχο με μεγάλο ποσοστό . Ο κόσμος θα σας κρίνει από τα έργα σας και μόνο . Κάτοικος της Βουτσινάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανάπλαση της Βουτσινάς ήταν ένα έργο που είχε υποσχεθεί ο πρώην Δήμαρχος Δ. Νικολάου και δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει . Στην περιοχή αυτή οι κάτοικοι είχαν φτιάξει την πρώτη Επιτροπή Κατοίκων με δεκάδες δυναμικές κοινητοποιήσεις πριν από χρόνια τις οποίες προσπάθησε να διαλύσει η αριστερά . Το έργο που γίνεται στον Υμηττό φέρει την σφραγίδα της Τζίνας Αρβανίτης και είναι ένα όμορφο έργο . Πιστεύουμε ότι η κυρία Αρβανίτη θα πραγματοποιήσει θα μας ακούση και θα προχωρήσει στην ανάπλαση της Βουτσινάς παρουσιάζοντας στην καρδιά του Χολαργού μαζί με την ανάπλαση των πεζοδρομίων γύρω από την εκκλησία της Φανερωμένης ένα πολύ όμορφο έργο . ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχος αφού τελειωσει και την ανάπλαση των υπολοίπων 8 μονοπατιών του βουνού θα βγάλει καμμιά εκατοστή φωτογραφίες θα κάνει δεκαεπτά εκδηλώσεις για να πανηγυρίσει και στις επόμενες εκλογές θα ζητήσει την ψήφο μας για να φτιάξει και τα πεζοδρόμια της Βουτσινά. Καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν φτιάξουμε ξανά τις Επιτροπές Κατοίκων στον Χολαργό πολλά θα γίνουν και μας συμφέφει όλους . Βαρεθήκαμε τους Μαυρογιαλούρους ιδίως της αριστεράς οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή