Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ!

Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη σε όλη τη χώρα. Στη Χίο...

λαθρομετανάστες έβγαλαν μαχαίρι και κυνήγησαν μέσα στο οικόπεδό του τον Έλληνα ιδιοκτήτη του! Οι λάθροι αρνούνται να μετακινηθούν προς το σημείο που τους υποδεικνύουν για να μπουν σε πλοίο προς τον Πειραιά και έχουν πλέον την κατάσταση στα χέρια τους μέσα στη Χίο. Οι κάτοικοι κινδυνεύουν, ενώ οι υπεύθυνοι των πλοίων που έρχονται από τον Πειραιά, βλέποντας τι επικρατεί, δεν φτάνουν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου, αλλά αποβιβάζουν τους επιβάτες και τα οχήματα σε άλλο λιμάνι έξω από την πόλη! 
Η ζωή ολόκληρης της Χίου έχει ανατραπεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών να υπάρξει αιματοχυσία! Οι λαθρομετανάστες δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν παίρνοντας ουσιαστικά στα χέρια τους τον έλεγχο του νησιού και με δεδομένο ότι οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται, τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα με το πέρας των ημερών! 
Αυτή η οικτρά ανεξέλεγκτη κατάσταση, επικρατεί και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες να αρχίζουν να κάνουν κουμάντο στη χώρα!!!
Η καταστροφή και η απόλυτη διάλυση της Ελλάδος είναι μπροστά μας, με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!

3 σχόλια:

  1. Που είναι ο σύντροφος χαρούλης να μας πει την γνώμη του για όσα συμβαίνουν στην Χίο με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Και οι μαμάδες του ΤΣΥΡΙΖΑ τι λένε για τα πεζοδρόμια της Χίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το κερασάκι στην τούρτα: το άρθρο 78 του νομοσχεδίου για το "προσφυγικό" προβλέπει απαλλαγή (αναδρομικά από 1.1.2015) από ΦΠΑ σε όσα νομικά ή φυσικά πρόσωπα προσφέρουν υπηρεσίες/δωρεές προς τους πρόσφυγες.
    Όλες οι Μ.Κ.Ο. δεν είναι νομικά πρόσωπα; πάντως, φυσικά δεν είναι.

    Οπότε, η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι, και τσεπώνουμε τα εκατομμύρια της Ε.Ε. για το "προσφυγικό" και τσεπώνουμε νόμιμα και το Φ.Π.Α.
    π.χ. οι εταιρείες catering που σιτίζουν τα προσφυγάκια στα hot spots;
    νομικά πρόσωπα, δεν είναι;

    Αναρωτιέμαι απλά...
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δενκαταλαβαινω το οτι ειναι σε κινδυνο η ζωη των κατοικων & οτι οι μεταναστες εχουν τον ελεγχο. Μα καλα ειμαστε λαος εμεις που κινδυνευει η πατριδα & καθομαστε & τους κοιταμε η περιμενουμε απο τους πολιτικους να δωσουν λυση ? Αντε παρτε θαρρος & πεταξτε τους στη θαλασσα που θα κανουν κουμαντο στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή